Where to stay in Manhatten

The one with the vomit

De fleste her i verden er ikke venner med mandage – og med god grund. Det er hårdt at vågne – hårdt at tage på arbejde – hårdt at arbejde – hårdt at komme hjem og lave mad til familien. Mandage skal bare overstås hurtigst muligt.

Jeg har tænkt mig hver mandag at skrive en god historie, en pinlig historie en anekdote fra mit forvirrende liv – For at gøre jeres mandag bare 1 % bedre. Hvis i har nogle historier i vil dele, skriv en kommentar og så tager jeg dem med næste mandag. Hver pinlig, rørende, sjov, lorte historie tæller – We must stick together at mondays.

If monday had a face – this would be it

The one with the vomit..

Sidste jul besluttede familien Kirkelund sig for at holde jul i London. En af mine absolut yndlings byer i Europa, og især julen derovre er magisk. jeg havde lavet et stramt 10 siders program med hvad vi skulle opleve og ikke mindst spise derovre – Because food is the most important thing in life. 

Det var juleaften – The most wonderful time of the year “we thought”… Vi var klar til at fejre dagen med højt humør og tomme maver. Vi startede ud på Borough market med østers og champagne. Videre til Hyde Park hvor vi drak mulled wine mens vi spankulerede rundt i den kølige park med handsker og huer godt trukket ned om ørene. 

Vi skulle spise på en af de bedste restauranter derovre som vi havde glædet os meget til. Vi havde bestilt Beef Wellington og maden skulle bare være i orden, nu når vi ikke kunne få sprød and med svesker i røven. Før vi skulle spise blev vi enige om vi tog en tur på Oxford street og shoppede lidt for de penge vi allerede havde brugt i kinesernes souvenirbutikker. Vi gik imod restauranten og satte os ind. Både mor og jeg havde det faktisk ikke skide godt og spiste ikke ret meget. Da vi kom ud fra restauranten og har gået få 100 meter spørger mor om der er nogle der har en pose hun må låne. Jeg stikker hende min pose med en ny taske i som jeg lige har købt. Hun sagde ikke hvad hun skulle bruge posen til og set i bakspejlet skulle jeg nok have spurgt. For i næste øjeblik står hun og brækker sig over min nyindkøbte taske midt på oxford street – Mens festglade mennesker gik forbi og så undrende på os. 

Vi skynder os at bestille en taxa mens hun stiller posen fra sig. På det kvarter vi ventede på en taxa var der 20 mennesker der var henne og kigge i posen for at se om det var noget de kunne bruge – Der var ingen der fandt min nye taske særlig attraktiv og de fleste gik videre mens de lavede bræklyde. 

Det viste sig at både mor og jeg havde fået en slem madforgiftning og vi resten af ferien foregik på toilettet – Man siger jo at julen bringer hele familien tættere sammen og det gjorde den i den grad. 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where to stay in Manhatten