Gode råd til at spare på madbudgettet - Part 2

Sæt tænderne i London 

Sæt tænderne i London 

London er fuld af spisesteder – Nogle bedre end andre. Det er vigtigt når man kommer til en storby at tjekke hjemmefra hvad der er værd at spise og for guds skyld booke bord. Ellers ender du ud med at spise halvdårligt mad hele ferien. Generelt i alle storbyer ved folk godt hvad de vil have og der er ofte lang kø hvis man ikke har reserveret hjemmefra. Så derfor kan jeg kun anbefale at bruge en time på research før man tager på ferie. 

Hvis du har planer om at besøge London i julen, er der her en anbefaling med steder som du skal opleve: http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/11/16/its-christmas-ti…etaway-to-london/

 

Darwins Brasserie 

https://skygarden.london/darwin

Det her er et af mine ynglingssteder. Ovenover er der et link hvor jeg beskriver “sky garden” hvor denne restaurant ligger. Det er helt fortryllende at sidde deroppe og maden er skøn. Vi plejer at spise frokost der så vi samtidig kan nyde udsigten.

 

Céleste 

https://www.oetkercollection.com/hotels/the-lanesborough/restaurants-bars/restaurants/celeste/

 Det her er et af mine mest mideværlige madoplevelser. Min lillebror (som er ligeså glad for mig som mig) og jeg faldt over en deal til michelin restauranten Céleste, som i den grad ikke skuffede. Jeg mener det var ca. 80 pund pr. næse for 4 retter og appetizer. Maden var utrolig lækker og servicen var bare i orden. Når man er tjener er servicen lige så vigtig som maden og hvis der er lorte service er maden også automatisk dårligere.

Når i skal til London er det værd at kigge på deals fordi det er en vanvittig dyr by og spise i – Og hvis man kan spare lidt på maden er der til flere shopping ture. Tjek dette link ud, til deals: https://www.bookatable.co.uk/campaigns/star-deals

108 Marylebone Lane Bar & Restaurant

https://108brasserie.com/

I 2017 fejrede vi Nytår i London og her nød vi i fulde drag nytårsmiddagen. Det er en rigtig hyggelig restaurant og i baren laver det ret lækre cocktails – Nok til at jeg ikke kunne gå lige hjem ihvertfald. Maden var lækker og stemningen er bare helt i top. Den ligger tæt ved oxford street, så når i er færdige med at shoppe kan i med fordel smutte forbi.

 

Frankie and Bennys 

https://www.frankieandbennys.com/

Nu til noget lidt billigere. Når man er i London skal man altså have English Breakfast og vores ynglingssted at spise det er på Frakie and Bennys. Der er flere restauranter i London vi plejer at spise på den der ligger ved Oxford street. Det er kæmpe potioner til billige penge og derudover smager det piss- dejligt.

Byron Burgers

https://www.byron.co/

Nu til noget ret snasket. Bugers. Vi elsker burgers og derfor får vi også ofte det når vi er på storbysrejser. Det er billigt og du er mæt i flere dage efter du har kværnet sådan en. Det her er en af vores ynglingskæder derovre som laver saftige burgers med sprøde pommes.

Afternoon tea – Elizabeth hotel 

http://www.londonelizabethhotel.com/

Afternoon tea i London er et must og så er det bare mega hyggeligt. Dette er hotellet vi har spist det på, men tjek deals fordi det er ret pricy men der findes gode tilbud. Grunden til man spiser afternoon tea er fordi at de spiser ret sent derovre så derfor er det dejligt med lidt mad ved 3-4 tiden. Det skal opleves og hvis du er til søde sager er det lige noget for dig.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode råd til at spare på madbudgettet - Part 2