San Francisco - The home to a little bit of everything

Napa Valley – Vinentusiasten paradis 

Den frugtbare jord i Napa Valley har fået hele verden til at slå kolbøtter. Mere end 400 vingårde har fundet ud af at jordbunden, klimaet og terrænet gør at blandt andet Cabernet Sauvignon og Chardonnay lever i bedste velgående her. Napa er et helt fantastisk sted at gå en tur i vinmarken, snakke med vinproducenten alt imens man nyder deres fremragende vine med en dramatisk udsigt – Det er unikt. 

Napa County er Amerikas mest kendte vinområde med en længde på 400 km og 8 km bredt. Begge sider er omkranset af bjergkæder og temperaturen svinger 7 grader, fra det koldeste til det varmeste område som gør hver vinmark til deres egen. 

Castello di Amoroso

Det første vineri vi besøgte var en et italiensk inspireret slot. Det er den vildeste vingård jeg nogensinde har været på. Alt lignede et klassisk slot i eventyrs fortællinger. Vingården er rigtig populær og mennesker overalt. Husk og bestille tid til smagning for at være sikker på at komme ind og se slottet indefra. Alle vine vi smagte var fantastiske og en lille rød tråd til Italien og sydeuropa kunne man ane. 

“In my mind, everything had to be authentic, or it wouldn’t be worth the effort. Faking it in any way might be all right for others, but I would know the difference, making it a failed attempt to explore my passion for medieval architecture. You simply can’t build an ‘old structure’ using modern techniques and tools. It would look fake, and everyone would realize it’s an imitation. Rather, we were going to build the structure – within the limits of the current building code – using the same techniques medieval builders had relied on eight hundred years ago.”

Ingen tilgængelig billedbeskrivelse.

Billedet indeholder sandsynligvis: drink

Delectus Winery 

De fleste vingårde i Napa Valley ved godt hvad de vil have for en smagning og 40-50 $ kan man nemt spendere pr. næse pr. vineri og så selvfølgelig drikkepenge oven i. Hjemmefra havde jeg søgt efter “gratis” smagninger i Napa Valley og frem kom dette vineri. Jeg var inde og lure på hvilke vine de lavede og med en anmeldelse fra Robert Parker der mente at vinene havde stor potentiale tog vi derhen til sidst. Deres smagerum er lille og hyggelig og man sidder mellem de store tønder og drikker deres vine. Det var egentligt dejligt at komme et sted hen hvor turister ikke stod i kø for at smage og her var der tid til en god fortælling fra tøserne der gik rundt og hældte vin op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

San Francisco - The home to a little bit of everything