My travel bucket list 

Hot Air Ballon i Santa Barbara

Efter at have brugt et halvt hundrede millioner på et bryllup skal man gud hjælpende lige bruge de sidste klejner på en morgen dags gave til den eneste ene. En gave som ikke er hvilken som helst gave. Det skal være noget man ønsker sig men ikke bare et par trusset. En gave som er unikt og man ikke lige får af andre. Min morgen dags gave faldt på en oplevelse, som han aldrig har sagt han ønskede sig. Derfor var jeg ret spændt på at give ham den fordi jeg var bange for han ikke ville med derop… 

Jeg havde surfet nettet tyndt efter oplevelser i USA som jeg kunne give ham på vores bryllupsrejse, men jeg kunne ikke rigtig finde noget indtil jeg faldt over dette: https://www.skysthelimitballooning.com/. Uden videre at tænke mig om havde jeg booket en “Hot Air Balloon Tour” i Santa Barbara, og jeg var klar til at stryge til tops med manden. 

Turen kostede knap 240 $ pr. person. Jo det er mange penge, men det tager knap og nap en halv dags tid og det er den vildeste oplevelse jeg nogensinde har prøvet. Jeg kan godt sige at det er de bedste penge du har brugt. 

Vi mødtes med dem vi skulle flyve med kl 6:30 på en mørk parkeringsplads ved Santa Ynez og kort tid efter kom vores instruktør. Vi kørte sammen ud til ballonen som vi selv skulle hjælpe med at få igang. Der stod vi 5 kvinder og en mand og knoklede, det var faktisk rigtig sjovt at være med og se hvordan sådan et monstrum fungere. 

 

Vi lettede og strøg til himmels. Udsigten over bjerget og vandet man kunne skimte i det fjerne var helt fantastisk. Nedenunder os var der en masse vinmarker og også Michael Jacksons “Neverland”. 

Mussefar skal være glad for vi var nygifte og jeg nok ikke synes en skilsmisse efter 2 uger var en god ide, for jeg var tæt på at stikke af med instruktøren som lignede Bradley Cooper. Nam. Nam. Nam.

Turen strækkede sig over ca. 1 time med forbehold for vind og vejr og når man kommer ned igen føles det som du lige var lettet. Seancen sluttede af med en “champagne toast” og man bliver kørt tilbage til bilen igen. 

Der står på hjemmesiden man skal have varmt tøj på. Jeg havde bare en sweater på uden en jakke. De amerikanske kvinder vi fløj med mente jeg skulle låne deres jakke. Jeg takkede pænt nej tak og da vi kom derop fortrød jeg ikke mit valg. Jo, luften er jo kold deroppe, men den varme ilden giver så behøves man ikke andet end en let sweater.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My travel bucket list