Los Angeles - City of Angels

Rogue Farms – En øl-mands paradis i Oregon

For et par år siden var jeg på Rouge Farms som ligger ude i ingenmandsland i Oregon. Jeg føler vi kørte og kørte og kom igen vegne indtil vi kom til verdens mindste og hyggeligste gård – Virkelig et besøg værd selvom det ligger ude i ingenting. God øl og hjemmelavet chili con carne, hvad mere kan man ønske sig? Ved siden af gården var der en masse marker med underlige snoede grønne planter som kravlede op ad noget som lignede meget stærkt garn. Deres egne humle planter – For på Rouge laves alt fra bunden. Hvis du spøger pænt eller laver en aftale kan du få en guidet tour på marken og i det nærtliggende hus som de bruger til produktionen.  

Oregon er verdenskendt for at brygge alletiders øl og mere end 200 øl bryggerier er der i staten. I 1989 gik Rouge i luften i dag man man købe deres øl verden over. Hjemme i Danmark er der flere restauranter som har solgt deres produkter.  

Rouge dyrker deres egne ingredienser til øllet og det er det der gør dem helt unikke. De findes i alverdens smage og jeg har aldrig været vild med øl, men de har selv noget for de sarte sjæle. Når du kommer ind i deres lokale vil de hellere end gerne dele smagsprøver ud indtil du finder den øl du gerne vil have et helt glas af.  Ude i marken dyrker de selvfølgelig deres egen humle. Derudover dyrker de rug, græskar, honning, chilier osv. til deres øl.

En af mine ynglingsøl er “Hazelnut Brown Nectar”. Oregon er USA´s hovedstad for hasselnødder og man kan virkelig smage den europæiske brown ale har fået et positivt twist fra de amerikanske nødders fabelagtige smag. En anden som jeg husker er deres “Chocolate stout” som var episk for en pige som elsker chokolade og en cremet mørk øl.

Hvilken øl ville du være, hvis du var en øl? 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Los Angeles - City of Angels