Ponzi Vineyard - Oregons Pinot perle

The friday cocktail – Lemon drop

Hvad er fredag uden en fredags cocktail? Til veninderne, manden, kollegaerne eller alle andre med en sød sprittet tand. Om fredagen fremover vil der komme inspiration til en cocktail – Både klassiske og nyfortolket.

Da jeg var på bartenderskole i New York, lærte vi at lave denne cocktail men som et syrligt og frisk shot og ikke en cocktail. Det synes jeg egentligt var synd, fordi den havde rigtig god smag og derfor lavede jeg den til en cocktail i fredagens anledning. Jeg er dog ikke den eneste der har fået den ide og på nettet findes der mange måder den kan laves på – Så troede man lige man havde opfundet den dybe tallerken. Jeg må gå i tænkeboks igen.. 

 

Glas: Cocktail glas 

Is: Ingen 

Metode: Shake og fine strain 

Garnish: Sukker kant 

Ingredienser: 

  • Vodka: 8 cl 
  • Cointreau: 4 cl
  • Sukker Sirup: 5 cl
  • Citronsaft: 5 cl
  • Æggehvide: 2 cl

How to make it: 

  • Lav sukkerkanten ved at dyppe glasset i vand eller æggehvide og derefter i sukker. 
  • Put alle ingredienser i en shaker.
  • Shake den UDEN us til at starte med i ca. 15 sekunder
  • Shake med is indtil det “dugger” dernæst.
  • Fine starin den i et cocktail glas.

God weekend

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ponzi Vineyard - Oregons Pinot perle