Planen i Sydamerika

Adios Amigos! Forventninger, forvirring og forstoppelse

Læs eller genlæs om vores rejselegat her: http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/11/15/legat-og-vinrejse-til-sydamerika/

For lidt over 2 år siden, sad jeg med bøgerne stablet rundt om mig og ord som Négociant, Terroir og Vendange Tardive var noget som jeg skulle vide hvad betød. Jeg var igang med min tjeneruddannelse og derudover trænede jeg til DM i Skills. De fantastiske lærer på College 360o havde udtaget mig, fordi de troede på mig og mine færdigheder. Til undren for mig selv, for dem troede jeg sku ikke helt selv på. Heldigvis udtog de også Christina og det viste sig, at det var her vores rejse skulle begynde sammen. Jeg lod Christina vinde DM i Skills – That’s kind of a friend I am. Jeg havde dog ikke gjort det, hvis jeg vidste hun skulle vinde alt efter den dag. 

Meget vin er løbet gennem blodet siden da og her står vi og skal til Sydamerika på en mad- og vin rejse. Intet af det ville have været sket, hvis der ikke havde været nogle lærer på College 360o som troede på os fra starten. De pressede det sidste viden ud af os, som dog sidenhen er forsvundet på en af vores utallige ture i byen med vores bedste ven, tequila. 

4 år er passeret og vi står nu som faglærte tjenere fra henholdsvis Hotel Juelsminde Strand og Gl. skovridergaard. Nu skal vi til at være ligeså gode rollemodeller for vores elever, som vore læremestre var for os. En opgave som vi begge har glædet os til, men også frygtet. Den tillid vi fik vist, skal vi give tilbage på en eller anden måde. Men sagen er bare den, at der er mangel på tjenerelever, og det skal vi have lavet om på. Det er en uddannelse der som så mange andre kræver mod, viljestyrke og hårdt arbejde, blandet med gode og dårlige dage. Men ikke mindst, er det en uddannelse der giver uanede mængder af muligheder både i nuet men også for fremtiden. Derfor vil vi gøre alt, for at overbevise jer om, at det er en uddannelse der er værd at tage. Giv os 3 uger, så skal vi nok få jer overbevist. 

 

Som lægen sagde da jeg skulle have diverse rejsevacciner: 

“Jeg skriver lige en recept på kraftige diarre piller, for man får ofte voldsom diarre dernede. Men derudover er det et dejligt land” 

 

Vi glæder os uendelig meget til at komme afsted og vise jer, hvad tjeneruddannelsen virkelig handler om. At uddannelsen er det værd og det faktisk er et af de smukkeste uddannelser man kan tage. Diarre eller ej. 

Adios Amigos. Sydamerika here we come. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planen i Sydamerika