Bodega y Cavas de Weinert - Et slot i centrum

Prisniveau i Argentina 

Efter 11 dage i Argentina stikker vi nu af til samba og eksotiske rytmer i Brasilien. Men før vi når så langt, vil jeg lige lave en update på prisniveauet i Argentina til jer som overvejer at stikke af syd på. Før jeg tager på ferie til nye lande, tjekker jeg altid hvor mange penge man kan forvente at bruge på ferien. Jeg gider ikke at stå i en situation hvor jeg lige pludselig mange penge til noget. Jeg søgte på nettet før vi skulle afsted om hvor mange penge man kunne forvente at bruge, men det var ikke et entydigt svar. Derfor har jeg lavet en lille guide til jer. 

Den argentinske møntfod hedder argentinske pesos (ARS) (1 peso = 100 centavos). Den bedste valuta at medbringe er USD, der kan veksles til pesos overalt i Argentina.

Fly 

Det er ikke billigt at rejse over atlanten og det kan man ikke rigtig gøre noget ved. Dog er der nogle parameter som gør at prisen kan blive billigere, hvis du følger disse råd. 

Slet dine cookies – Jo mere du søger på din kommende rejsedestination, jo dyrer bliver prisen. I 2015 da vi skulle til USA søgte vi meget efter den billigste flybillet. Vi lånte efter et par ugers søgen, en familiemedlems computer og prisen på den samme rejse var 1000 kr. billigere. Du behøves ikke at låne en andens computer, hvis du bare sletter dine cookies jævnligt. 

Brug søgemaskiner – I Stedet for at gå ind på lufthavnens hjemmeside og finde flybilletter er det både nemmere og billigere at bruge diverse søgemaskiner. Jeg har altid brugt momondo fordi den er nem at have med og gøre og man kan lynhurtigt finde den billigste flybillet. 

Vær i god tid – Jo tidligere du køber din flybillet jo billigere er den. Jeg ved ikke om det er bevist men vi har flere gange været ude for at prisen stiger jo tættere vi kommer på afrejse. Vi skulle på en ferie hvor vi gerne ville have en ven med i sidste øjeblik og hans billet ville koste 1500 kr. mere end vores fordi han var så sent ude. 

Tjek rejsedagene – Prøv at være fleksibel med din rejsedag. Fredag, lørdag og søndag er dyre rejsedage og hvis du kan slippe afsted med at komme afsted en hverdag vil der være gode penge og hente. Tidspunktet på din rejse spiller også ind nogen gange. Prøv lykken og surf lidt rundt inden du køber, så er der helt sikkert penge at spare. 

Jeg kan ikke komme med en pris på hvad det koster at flyve til Argentina, fordi vi har købt en rundrejse: Billund – Buenos Aires – Mendoza – Rio – Billund. Denne rejse kostede knap 21.000 kr. for 2 personer. 

Hotel 

Det er rigtig billigt at bo i Argentina og derfor kan man også finde hoteller helt ned til 100 kr. pr. dag. Dog havde vi aftalt hjemmefra at vi gerne ville have det var et ordentligt sted, i forhold til sikkerheden og derfor valgte vi nogle hoteller der var lidt dyrer end gennemsnittet. Nedenfor er de steder vi boede. 

Rendez-Vous Hotel Buenos Aires: 575 kr. pr. dag 

Apart Suite Mendoza: 272 kr. pr. dag.

 

Mad og drikke

Nu må jeg indrømme vi ikke har sparet på hverken mad eller drikke herovre, men det er også svært når en god fed bøf koster det samme som økologisk minimælk gør i Danmark. Nedenfor har jeg skrevet priserne på nogle af vores restaurantbesøg. Vi har valgt restauranterne hjemmefra fordi vi gerne ville smage det bedste af det bedste mad Argentina har og byde på. 

Hvis man ikke vil spise på nogle af de dyreste restauranter i landet, koster en helt almindelig middag ca. 150 kr – En kop kaffe koster ca. 15 kr – En liter vand koster ca. 7 kr. 

Buenos Aires – Aramburu – 6 retter med vinmenu – 774 kr. pr. person 

Buenos Aires – Fogon Asado – 6 retter med premium vinmenu 650 kr. pr. person 

Mendoza – Azafrán – 6 retter med vinmenu – 400 kr. pr. person 

Diverse tours 

Vi har været på rigtig mange ture og nedenfor er de ture vi har bestilt hjemmefra. De vinsmagninger vi har været på har vi været i forbindelse med vores arbejde og derfor har vi ikke betalt for dem. Turene nedenfor har vi bestilt via. GetYourGuide.dk

Buenos Aires – Tango Show med middag og drinks – 375 kr. pr. person 

Buenos Aires – Privat food tour – 1200 kr pr. person 

Mendoza – Ridetur i Andesbjergene med autentisk BBQ – 500 kr. pr. person 

Mendoza – Cacheuta Thermal Spa – 400 kr. pr. person 

Mendoza – Diverse vinsmagninger – ca. 50 kr. pr. person 

Alt i alt

Når du planlægger din tur til Argentina skal du ligge ca. 300 kr. pr. dag til side. Det er ikke et dyrt land at leve i, i forhold til Danmark. Dog skal det siges at Argentina og for den sags skyld også Brasilien er et af de dyreste lande i sydamerika. Men når man kommer fra Danmark hvor en liter økologisk fløde koster 25 kr, er landet rigtig billig at leve i.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodega y Cavas de Weinert - Et slot i centrum