Ridning, vin og BBQ i Andesbjergene

Prisniveau i Brasilien 

Billedresultat for brazil real

Før vi tog fra Argentina lavede jeg en lille update på Argentinas prisniveau, læs indlægget her:  http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2020/02/18/prisniveau-i-argentina/. Nu er vi ved vejs ende og efter 11 dage i Brasilien, vil jeg også komme med et prisniveau update her. Før jeg tager på ferie til nye lande, tjekker jeg altid hvor mange penge man kan forvente at bruge på ferien. Jeg gider ikke at stå i en situation hvor jeg lige pludselig mange penge til noget. Jeg søgte på nettet før vi skulle afsted om hvor mange penge man kunne forvente at bruge, men det var ikke et entydigt svar. Derfor har jeg lavet en lille guide til jer. 

Den brasilianske møntfod hedder Brasiliansk real. Den bedste valuta at medbringe er USD, der kan veksles til real overalt i Brasilien. 

Fly 

Det er ikke billigt at rejse over atlanten og det kan man ikke rigtig gøre noget ved. Dog er der nogle parameter som gør at prisen kan blive billigere, hvis du følger disse råd. 

Slet dine cookies – Jo mere du søger på din kommende rejsedestination, jo dyrer bliver prisen. I 2015 da vi skulle til USA søgte vi meget efter den billigste flybillet. Vi lånte efter et par ugers søgen, en familiemedlems computer og prisen på den samme rejse var 1000 kr. billigere. Du behøves ikke at låne en andens computer, hvis du bare sletter dine cookies jævnligt. 

Brug søgemaskiner – I Stedet for at gå ind på lufthavnens hjemmeside og finde flybilletter er det både nemmere og billigere at bruge diverse søgemaskiner. Jeg har altid brugt momondo fordi den er nem at have med og gøre og man kan lynhurtigt finde den billigste flybillet. 

Vær i god tid – Jo tidligere du køber din flybillet jo billigere er den. Jeg ved ikke om det er bevist men vi har flere gange været ude for at prisen stiger jo tættere vi kommer på afrejse. Vi skulle på en ferie hvor vi gerne ville have en ven med i sidste øjeblik og hans billet ville koste 1500 kr. mere end vores fordi han var så sent ude. 

Tjek rejsedagene – Prøv at være fleksibel med din rejsedag. Fredag, lørdag og søndag er dyre rejsedage og hvis du kan slippe afsted med at komme afsted en hverdag vil der være gode penge og hente. Tidspunktet på din rejse spiller også ind nogen gange. Prøv lykken og surf lidt rundt inden du køber, så er der helt sikkert penge at spare. 

Jeg kan ikke komme med en pris på hvad det koster at flyve til Brasilien, fordi vi har købt en rundrejse: Billund – Buenos Aires – Mendoza – Rio – Billund. Denne rejse kostede knap 21.000 kr. for 2 personer. 

Hotel 

Generelt er prisen lige taget et nøk op i forhold til Argentina. De store byer i Brasilien er overraskende dyre at bo og leve i året rundt, fordi turister valfarter til byerne. Vi havde aftalt hjemmefra at vi gerne ville have det var et ordentligt sted, i forhold til sikkerheden og derfor valgte vi nogle hoteller der var lidt dyrer end gennemsnittet. Nedenfor er de steder vi boede. 

Windsor Califórnia Hotel Rio: 1000 kr. pr. dag 

Pousada Recanto da Passagem Cabo Frio: 550 kr. pr. dag

Billedresultat for Windsor Califórnia Hotel Rio

Billedresultat for Pousada Recanto da Passagem Cabo Frio

Mad og drikke 

Mad og drikke er bare dyr i Brasilien, ihvertfald i Rio. Vi kommer fra Argentina hvor det ikke kostede noget at leve, til lidt af en forskrækkelse i nabolandet. Vi havde set på priser hjemmefra og derfor kom det ikke bag på os, men lav jeres hjemmearbejde før i tager afsted så der ikke er nogen dårlige overraskelser på turen. Lige nu topper chile skarpt forfulgt af brasilien som de dyreste lande i sydamerika, og det kan mærkes. 

En helt almindelig middag i Rio koster ca. 200 kr for en hovedret – En kop kaffe koster ca. 20 kr – En liter vand koster 10 kr. 

Diverse tours 

Vi har været på et par  ture og nedenfor er de ture vi har bestilt hjemmefra. Turene nedenfor har vi bestilt via. GetYourGuide.dk og viator.com

Rio – Visit an original historic coffee farm – 850 kr. pr. person 

Rio – Byvandring i Rocinha favela – 300 kr. pr. person 

Rio – Food tour – 650 kr. pr. person

Alt i alt 

Når du bestemmer dig for en tur til copacabanas hvide sandstrande skal du ligge knap 800 kr. af pr. dag. Man kan godt mærke det er en af de dyreste lande i sydamerika man er i og selvom det er billigere end de fleste europæiske lande er det stadig noget af en omvæltning fra Argentina til Brasilien. Men det er det værd. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ridning, vin og BBQ i Andesbjergene