The friday cocktail – Singapore Sling

The ultimate road trip packing

Jeg har efterhånden haft et par ferier på farten, rundt om i Europa og USA. Derfor er jeg ikke bange for at kalde mig the-ultimate-road-trip-packer. På vores roadtrip er det sådan at manden styrer alt med bilen og jeg styrer forplejningen. Ingen roadtrip uden snack. Dog er det ikke kun snacks der skal til for at få en perfekt roadtrip og derfor har jeg kommet med en liste med ting du skal have med, for at have det perfekte udgangspunkt for jeres rejse. 

Bil og papir skal spille 

Før du kører fra dit udlejningssted så tjek om de har givet dig alle papir. Registration, forsikring, køre manual osv. Når i har tjekket det, skal i være sikre på at der er emergency kit i bilen hvis det sker noget. Derudover skal i selvfølgelig huske kørekortet, ellers kommer i ikke langt. Tag billeder af diverse skader på bilen så i ikke hæfter for dem når i kommer tilbage. 

Vejviseren 

Nu om dage er det nemt med GPS på mobilen eller i bilen.. Men.. Ikke alle steder i USA er der GPS signal og blandt andet i Death Valley er der intet signal. Hvis du kører forkert der, er det ikke særligt godt. Derfor er det vigtigt at invenstere i et fysisk papirs kort. Det lyder dumt nu om dage, men det er altså også lidt hyggeligt at gå old fashioned på roadtrippen. Hvis i ikke gider et fysisk papirs kort kan man med fordel downloade Maps.me som også foregår offline hvis i downloader det hjemmefra. 

Snacks 

Vi elsker snacks på vores roadtrip og vi har altid en pose omme bagved med snacks, sandwich, frisk frugt, vand, sodavand. Før vi kører til næste sted handler vi altid hvis det er en længere tur så vi har mad til hele turen. Derudover er det også vigtigt at have noget vand og mad hvis der sker uheld og man holder i timelange køer, det sker altså oftere end du tror. I los Angeles sidste år holdte vi knap 4 timer i kø fordi der var opstået en skovbrand som er usædvanlig for området – Thanks god for alle mine slikposer. 

Spar penge

Når i alligevel er ude og handle før roadtrippen så køb noget ordentligt mad. Det er dyrt i længden at spise på restauranter hele tiden og derfor er det nemmere og billigere at køre i walmart og købe et par sandwich og friske frugter. Det sparer tid og penge i længden. 

Stay connected 

Husk oplader/ USB stik hjemmefra så mobilen aldrig går død. Vi tog vores mobilholder med fra bilen derhjemme, fordi vi brugte den som GPS. Det er ulovligt med håndholdt mobil og der er ingen grund til at bruge feriepengene på at betale en landbetjent fordi man har dummet sig. 

Music is a roadtrippers life 

En kick-ass road trip playlist er så vigtig. Fordi du kører derudaf skifter radiostationerne hele tiden og med tiden bliver man træt af alle reklamer der kommer efter hver sang. Det vigtigste på roadtrippen (Bortset fra snacks) er en roadtrip playlist som du kan holde ud til at høre i 10-11 timer i træk. Lad være med at lave en playliste med 4 Rasmus Seebach sange så er der langt til næste destination. 

Det praktiske 

Jeg er kvinde med en slap blære og derfor skal jeg tisse i tide og utide. Toiletterne kan være ulækre på tankstationerne og derfor begyndte jeg konsekvent at tisse på diverse rastepladser. Jeg ville hellere sidde i en skov med fare for at blive bidt af en hugorm end jeg ville sidde på et ulækkert toilet og få en sprøjte i røven. Ligegyldig hvad kommer du på et tidspunkt til at skulle tisse på et ubelejligt tidspunkt og derfor er en toiletrulle essentiel. Jeg købte hjemmefra små servietter som vokser når man kom vand på dem, de fyldte ikke noget og jeg kunne have dem i en lille taske klar til brug når jeg blev tissetrængende. 

Derudover skal man have: 

  •  Førstehjælpskit: Det skal man have klar hvis der sker noget uventet, samt hovedpinepiller da man godt kan blive ør i hovedet af alle de oplevelser man ser på sin vej. 
  • Solbriller: Forhåbentligt skinner solen og fordi du kører på lang tid er det vigtigt at dit syn er optimalt. 
  • Pude og tæppe: Både for komfortens skyld og hvis der sker noget uventet. Evt. kan du tage det du får på flyveren. 
  • Kaffekrus: Hvis du ikke kan nøjes med papbærgerne fra benzintankerne.

 

  • En varm trøje og slippers: En varm trøje fordi aircondition kan blive lidt for kølig når man kommer ud fra 30 grader. En anden god ide er at have birkenstock eller klipklappere så man har komfortable sko på, til den lange tur. 

 

  • Tyggegummi: Igen en ting som er life essential for mig ihvertfald. Du sidder i mange timer og kigger og derfor har man lyst til at spise ofte. Tyggegummi tager den værste sult. 

Hvad er jeres must have på jeres roadtrip? 

 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The friday cocktail – Singapore Sling