7 års krisen - here we come.. 

GetTransfer – Privatchauffør på ferien til overkommelige penge

https://gettransfer.com/en

Når man er på ferie er der mange forskellige transportmuligheder – Taxa – Uber – Subway – Rental car – samt min nyeste opdagelse GetTransfer. Da jeg skulle til sydamerika havde jeg været inde og læse en masse blogs omkring sikkerheden i landet, da jeg aldrig havde været der og flere steder stod der at man ikke kunne stole på taxa og ubers. Vi var 2 unge forholdsvise ret good-looking girls (Min rejsekammerat er ihvertfald) og vi skulle ikke nyde noget af at blive voldtaget af en ukendt taxachauffør på bagsædet. Derfor begyndte jeg at søge på de forskellige transportmuligheder som skulle køre os sikkert fra A til B. 

Mit valg faldt på GetTransfer som jeg fandt tilfældigt på nettet. På hjemmesiden som der er et link til ovenover kan man planlægge alle turene og derudover får man kontaktinfo fra chaufføren så man ved hvem der stikker af med en. Efter jeg nemt havde bestilt alle vores ture (som blev til knap 30 ture) gik jeg ind og læse anmeldelser på trustpilot. Jeg blev godt og grundigt nervøs fordi der ikke var skide gode anmeldelser og derfor rejse jeg fra Danmark med en underlig fornemmelse i maven. Men mine mavefornemmelser blev meget bedre da der stod en ældre rar mand i lufthavnen med et stort skilt med mit navn.

Med knap 30 ture i 2 forskellige lande kan jeg kun sige at skidtet virker. Ofte var chaufførerne der faktisk en halv time i forvejen og ventede på os, selvom sydamerikanerne ofte er lidt for gode til at komme for sent. I Mendoza var vi så heldige at det var den samme chauffør som kørte os hele ugen og det var virkelig dejligt vi bare kunne skrive til ham hvis vores tidspunkter blev rykket lidt. 

Prisen er overkommelig for alle og ofte billigere end en almindelig taxa, fra Rio De Janeiro til Cabo Frio betalt vi knap 400 Real mens en almindelig taxa ville have 800 Real for turen. Derudover kan du betale før du rejser, det synes jeg er rigtig dejlig og du skal ikke op med penge hver gang du bliver kørt fra A til B.

De største anbefalinger fra mig. 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 års krisen - here we come..