Karneval i Rio 2020

Bend, Oregon 

For et par år siden var jeg her, og jeg blev helt forelsket. Sidste år tog jeg min mand med til byen hvor alt er idyl og i de mørke timer springer der bambier og kaniner rundt mellem husene.. Det var et tilfælde jeg første år kom til byen og det er det fedeste ved roadtrips – Du kan blive forelsket i et sted efter at have brugt 5 minutter i byen. Bend var ingen undtagelse. Med fantastiske skimuligheder, en outstanding natur og velsmagende øl er byen helt sikkert et sted du skal stoppe på din roadtrip. Om det er et par timer eller dage er ligegyldigt, det er noget til enhver lejlighed. Bend er central oregons største by og trods størrelsen føler man varme og hygge rundt om i gadebilledet. Byen ligger ved en bjergkæde som hedder “Cascade Range” som  ligger ved “Deschutes River” Grundet den fantastiske natur er stedet ideelt for mountainbike, fiske, vandring, campering, skisport og golf. Derudover er det hjemstedet for den sidste Blockbuster i verden. Unyttig viden og alligevel skulle jeg bruge min tid på at køre forbi fordi manden er film gal. Nedenfor er der en lille travel guide til hvad du bliver nødt til at opleve i Bend: 

Smith Rock State Park – En orange vulkansk klump

Smith Rock er en amerikansk state park som ligger i central oregons “Ørken” agtige landskab. Det ligger tæt på Redmond og Terrebonne samt ca. en halv time fra bend city. Med vulkanjord er det en høj orange/rød lignede formering som rejser sig fra jordens overflade. Udenfor er der en flod og hvis man er heldig kan man se en flod odder i aktion. 

Hvis man kommer i en autocamper er der rig mulighed for at parkere på deres kæmpe rasteplads med toilet faciliteter. Det koster et par dollars at parkere som går til vedligeholdelse af parken. Er du til vandring, bjergbestigning eller bare en frisk gåtur i den fantastiske natur er det et helt unikt sted. 


Deschutes Brewery – The city with more breweries per capita than any other city in Oregon

Den første gang jeg var i Bend var jeg på Deschutes Brewery og fik en rundvisning i de flotte lokaler. Bryggeriet har en vild udsigt over den vilde natur og floden i baggrunden som løber igennem Bend. De laver banebrydende, eventyrlystne øl og inde i deres tasting rum er der folk som bare venter på at fortælle dig en god historie. 

Oregon spirit distillation 

Er du typen der elsker et godt glas whiskey eller en god gin til din G&T? Oregon spirit destillation er stedet hvor du kan få alt hvad du ønsker dig, af væsker med promille. Deres primære formål er at lave verdensklasse whiskey og de har vundet flere priser for deres drikkevarer. De har et tasting room som man er velkommen til at slå sig ned i og drikke noget godt. Derudover er der gratis tours ved 2 og 4 tiden når de har åbent. 

Old Mill District

Alle tøser har brug for en dag hvor deres shopping gen kan gå amok. Da oregon har lav taxes er det en god stat at shoppe i. Jeg elsker at shoppe ved Old Mill District fordi det ligger godt og det er den hyggeligste indkøbsgade jeg har været i. Med brands som American Eagle, Victorias Secret og Gap er der lidt for enhver smag. 

Billedresultat for old mill district bend shopping

Greg’s Grill – mad med en udsigt 

Når du alligevel går rundt på the old mill district vil jeg anbefale dig at slå dig ned på Greg´s Grill. En outstanding restaurant med den vildeste udsigt over floden hvor folk kommer flydende på deres badedyr. Restauranten laver alle tiders mad og faktisk var det her jeg fik mit bedste måltid sidst jeg var i USA. 

Hvad er jeres ynglingsby i USA?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Karneval i Rio 2020