Hvad skal du spise og drikke  i Rio de Janeiro? 

Las Vegas Bryllup – Spørgsmål og svar 

I now pronounce you man & wife – You may now change your Facebook Status 

Der er gennemsnitlig 115.000 par som bliver gift i Las Vegas om året. Så vi var ikke de eneste der fik den vanvittige ide at blive gift i “The Marriage Capital of the World” sidste år. Vi troede egentligt det ville være nemmere at blive gift i Las Vegas end herhjemme, men vi tog grueligt fejl. Der var mange søvnløse nætter med at arrangere brylluppet, og i et andet land med en tidsforskel på 8 timer var det altså bare lidt mere svært altsammen. Her er en lille guide med ting jeg gerne ville have vidst før jeg valgte et bryllup på den anden side af jorden. 

Det er noget helt særligt at blive gift i Las Vegas og i er ikke de eneste der drømmer om et Vegas-Wedding. Folk i alle aldre valfarter til byen for at sige “I do” med Elvis eller Dolly Parton som deres personlige præst. Vi ser ofte herhjemme, vennepar som stikker af på rådhuset, hvorfor ikke tage en smuttur til Las Vegas i stedet? Man kan få alt i Las Vegas. Store hvide Limousiner, kæmpe kjoler, bling bling overalt, unikke ceremonier og små hyggelige bryllupper i byens mange kapeller kun for jer 2. Alt er muligt i byen som aldrig sover

Kan alle blive gift i Las Vegas? 

I princippet kan alle blive gift, dog skal ens hjemmearbejde være i orden. Det kræver noget at blive gift der og derfor er det vigtigt at sætte sig ind i alting før man drager mod eventyret. I film har man fået indtryk af at, man bare kan gå ind i et chapel og så er man magisk gift. Sådan var det måske engang, men sådan er det ikke længere. Ihvertfald for os Danskere.

Senest 4 uger inden afrejse skal du bestille en ægteskabsattest på engelsk ved jeres lokale borgerservice i Danmark. Så er i sikre på i har et dokument på at i har ret til at gifte jer. Dernæst skal i gå ind på Clark Countys hjemmeside og bestille en “Marriage licence” så i sparer lidt tid når i skal ind fysisk på deres “Marriage Bureau” i Las Vegas. Når i kommer til Las Vegas skal i nemlig en tur til “Marriage Bureau” hvor i skal have de sidste papirer i orden. De hjælper dig med resten så længe du har styr på papirene hjemmefra. Dokumentet i får koster $60 og husk endelig at medbringe den til vielsen (For ellers bliver i ikke gift). Jeg læste et sted det tog 5 minutter inde på kontoret. Vi gik derfra efter 1,5 time fordi der kom en masse par som havde en “Front in line pass”, så husk at lave god tid til at få alle papirer. 

Efter jeres helt fantastiske bryllup får I et bryllup certifikat, som inden 2 måneder skal afleveres hos folkeregistret i Danmark. Vi afleverede den senere (Primært fordi vi er nogle klaphatte og havde glemt alt om det) Men ved Ikast-Brande kommune havde de ikke hørt om 2 måneders reglen og vi blev godkendt trods der var gået mere end 2 måneder – Now you are done and finally married

Kan man holde polterabend i Las Vegas? 

Jeg tror ikke på du finder en by på jorden der kan matche feststemning i Las Vegas. Der er en fest på hvert gadehjørne og hvor er det federe at holde polterabend, end stedet hvor der er letpåklædte kvinder på hvert gadehjørne? Nogle af verdens bedste natklubber findes her og faktisk alt bare her. Vil du svæve over Downtown Las Vegas eller tage en helikoptertur ved Grand Canyon? Alt er muligt. Senere vil der komme et indlæg med mandens polterabend, som ikke gik stille for sig. 

Hvor kan man blive gift henne? 

Langs the Strip ligger der intet mindre end 50 bryllupskapeller og alle er unikke. Der er mulighed for at blive gift alle steder så længe man har pengepungen i orden.Lige fra de små Chapels, drive through weddings til flyveturen over Grand Canyon hvor man siger “I do” i helikopteren. Mulighederne er mange og faktisk tror jeg det var det der tog længst tid for os at planlægge. Nedenfor er der et par ideer til hvor i kunne sige de magiske ord til hinanden: 

  • A Little White Chapel: Mange kendte har sagt de gyldne ord her og det er et af de mest berømte chapels i Vegas. 

 

  • The Welcome to Fabulous Las Vegas sign: Her er du ihvertfald ikke i tvivl om hvor henne dit bryllup foregår. 

 

  • Bellagio hotel / fountain: Gør dig selv den tjeneste at tage forbi Bellagio fountain før du forlader byen. Et helt magisk show og hvorfor skulle jeres bryllup ikke foregå ved dette magiske sted? 

 

  • Red Rock Canyon: Ca. 40 minutter fra centrum ligger Red Rock Canyon. Vi kørte derhen efter vores bryllup og det er helt magisk derude. Det koster ca. $15 at køre ind i nationalparken og derinde er der en ensporet vej du kører til du er ude igen. Vild bjergformation som ser ret godt ud på jeres bryllupsbilleder bagefter. 
  • Venetian hotel: Hotellet med Venedig stil uden lige. Sejl rundt i en gondol med præsten og bliv viet i “Venedig”. Det er fedt. 

Hvor meget koster hele herligheden? 

De ved godt at det er her de tjener deres penge og derfor er prisen sat derefter. Det er dyrt at blive gift i Las Vegas og man skal nok sætte knap 10.000 kr. af til et af de mindre brylluper. Det kan godt være du finder en side som sælger billige Vegas bryllupper, men alt der kommer oveni som fx. Hår og make up, First Dance, Champagne Toast koster kassen. Vær på vagt når du vælger din Wedding Coordinator. De ved godt hvordan de får ekstra penge ud af dig. 

Derudover skal du påregne ekstra udgifter i forhold til drikkepenge som blandt andet præsten, fotografen, Hår og make up pigerne skal have. Alt koster ekstra. 

Hvem er vores præst? 

Der er uanede af muligheder alt efter hvad jeres tema er. Lige fra en simpel klassisk præst til at Elvis står og synger “Always on my mind”. Alt afhænger af måden på arrangere dit bryllup på. Er du til en “Pakke fest” hvor du får en wedding coordinator eller vil du arrangere alt selv? Vi købte vores bryllup på denne hjemmeside: https://weddingchapelinthesky.com/ og hvis du vil have en anden præst end den de stillede til rådighed (Ex. Elvis) kostede det $350 – Av min arm. 

Har i overvejet et Las Vegas bryllup? 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad skal du spise og drikke  i Rio de Janeiro?