Verdens bedste skildpadde is med marcipan 

Hvor skal man bo i Washington DC

Selvom man måske kun bruger 5% af sin tid på hotel når man er ude og rejse, er det alligevel en vigtig del, som bare skal være i orden. Før i tiden bestilte jeg de billigste hoteller fordi jeg i lang tid har været studerende og med få penge på lommen prioriterede jeg de hårdt tjente pengene på mad end en god seng at sove i. Mange rejser efter er jeg dog blevet klogere, for hotelværelset er bare rigtig vigtig selvom man ikke bruger lang tid der. En god seng at sove i og ro er essentielt for at jeg får en god ferie og derfor er jeg begyndt at bruge lidt flere penge på dem. 

Jeg bruger altid hotels.com når jeg booker hotelophold fordi man kan spare op og få gratis overnatninger. Derudover har de gode tilbud til deres medlemmer, der gør at man kan sove på bedre hoteller til en fordelagtig pris. 

Hamilton Hotel Washington DC

3 nætter – King size bed – 2558 kr. 

Da jeg var i Washington sidste år boede jeg på Hamilton Hotel som ligger tæt på det hvide hus. For mig når jeg er på storbyferie er det væsentligt for mig at hotellet ligger i gåafstand til alting og med Washington DC attraktioner liggende inden for rækkevidde, valgte jeg dette hotel. Hotellet havde fået gode anmeldelser og billederne så måske lidt for gode ud i forhold til prisen, men vi blev blæst bagover da vi kom. 

Hamilton Hotel Washington DC, Washington

Vi kom fra New York og havde taget toget til Washington DC og med undergrunden videre ind til vores hotel. Jeg plejer at kunne finde nogenlunde rundt men lige den dag var jeg helt lost og vi fandt en lokal som fulgte os til det smukke hotel. Vi kom ind i den kæmpe store hall og blev hurtigt betjent og fulgt op på værelset. Med et stort ren værelse med King Bed var der ingen fingre man kunne sætte på noget. Med en pris på 853 kr. pr. nat, komfortable senge og ro hele natten var opholdet virkelig værd at anbefale.

Nedenfor er der en must-see guide i verdens (måske) vigtigste by:   http://travelturtle.dk/2020/03/17/travel-guide-was…ske-vigtigste-by/

 

 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste skildpadde is med marcipan