Velkommen til min blog - Travel Turtle Part 1

Velkommen til min blog – Travel Turtle Part 1

Af en eller anden mærkelig grund er du havnet inde i mit univers – og jeg vil på forhånd sige tak.. og undskyld. Det første inlæg man skal lave, skal vel handle om hvem jeg er. Hvem er den mystiske “Travel turtle” egentligt? Jeg har tænkt lang tid om hvordan dette indlæg skal starte og jeg er kommet frem til den bedste måde er vel en jobansøgning – Hvorfor skal I hyre mig som blogger? So here it goes:

Til:dig

Hej. Jeg håber det er ok, jeg sender en uopfordret ansøgning til dig. Uopfordret og helt sikkert uønsket om lidt.

Jeg er en kvinde i den bedste alder, 23 år. Udseende mæssigt syner jeg dog meget ældre som evt. hænge sammen med den indre balsamering af indtagelse af store mængder Tequila og min voldsomme træng til at ryge naturlige urter.

Jeg mener jeg er den rette til jobbet hos jer, da jeg kan opfylde alle de krav i efterlyser i en ny livsstilsblogger om dagen, og partymonkeeey om aftenen. Jeps jeg er en Partymonkey. Jeg går ofte i seng efter kl 22:00 i hverdagen, efter at have set 10 afsnit af Greys Anatomy igen igen… Og tømt køleskabet for diverse hapsere. Om det er madrester, kagerester eller en dåse af den blå Leverhørmer fra Faaborg er ligegyldigt. Yes i am wild. Og lidt tyk.

Hvad er så mine kvalifikationer eftersom jeg søger dette job, tænker du? Jeg er i stand til at kommunikere med alle mennesker, da jeg behersker mange sprog, og de sprog jeg ikke kan, klare jeg bare ved hjælp af tegnsprog – fuck fingeren kender alle jo og den bruges ofte. Både børn og voksne forstår den til fulde. Derudovcr kan jeg bidrage med årelang erfaring fra min gang på barer rundt omkring i hele verden. Jeg har fået en grundig og dybdegående uddannelse på Den Glade Viking i Sunny Beach. Desuden har jeg som en lille gimmick fået tatoveret ”Den glade viking” på min venstre balle – Og nu tænker i nok det er for sjovt, men det er det ikke. Jeg har meget brede og blævrede baller, iforhold til min unge alder..

Samtidig kan jeg også tilføre nytænkning til jeres fredagsbar. Filmen Coyto Ugly har inspireret mig og danse på bordene klare vi snildt – så opsætning af en stripper stang på mit kontor, er ønskeligt. Så skal jeg nok sørge for små palliet hotpants og en kort top med kig til maven – Det kan muligvis godt være jeg skal have hjælp til at komme ned fra bordene efter dansen da jeg er lidt tung bagi, men det er en mindre detalje.

Desuden vil min ansættelse medføre et voldsomt mersalg af Tequila, da Body tequila vil være en naturlig del af omgangen med jer. Det vil være 8 cl body tequila, da min navle kan indeholde dette og salt er ikke nødvendigt da jeg sveder ret let.. Så hvis i ikke kan lide tequila, er jeg nok ikke i bund og grund noget for jer.

Del 1/2 – http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/10/25/velkommen-til-min-blog-travel-turtle-part-2-2/

 

Travelturtle

1 kommentar

  • Hej, dette er en kommentar.
    For at komme i gang med at moderere, redigere og slette kommentarer, skal du gå til kommentarskærmbilledet i kontrolpanelet.
    Kommentaravatarer kommer fra Gravatar.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min blog - Travel Turtle Part 1