Kærlighedshistorien – part 3

Portland  – The city of roses 

I travel – And i know things.. 

Portland ligger i den nordlige del af delstaten Oregon. Faktisk er det den største og mest folkerige by i staten. Byen ligger ved Willamette-floden lige syd for dennes udløb i Columbia-floden. Det er en miljøvenlig by og gode muligheder for at cykle og hvis man ikke gider det, kan man tage de gratis busser som kører rundt i nabolaget. Hvis man ikke kan vælge mellem cykel og bus er der anhængere foran busserne man kan smide sin cykel på – Smart, I think so. 

Streetfood mekka 

Med over 500 food trucks, er byen overlegen når vi taler velsmagende billig mad fra en lille vogn som ikke ser ud af meget. Faktisk er der flere der mener at verdens bedste street food er fra Portland. Byen har noget de fleste storbyer ikke har: Willamette Valley i “baghaven”. Det gør at kokkene i Portland får de bedste ingredienser at lege med til fordel for os madelskere. Om du er til Thai mad, Spansk tapas eller klassiske burgere, Portlands streetfood mekka har alt hvad hjertet begærer. Hvis det er for dårligt vejr til at gå udendørs kan man med fordel gå hen til Pine Street Marked hvor der er indendørs street food.

Voodoo Doughnut 

Når i alligevel er ved Pine street Marked kan i lige så godt gå den sidste kilometer til Voodoo Doughnuts som laver dem i verdensklasse. Jeg valgte lidt forskelligt og prøvede deres bacon glasur doughnut som de er verdenskendt for. Det var en oplevelse, lad mig bare sige det sådan. 

 Brewvana Portland’s Original Craft Brewery Tour

Hjemmefra havde jeg booket en øl tour fordi Portland er Oregons øl hovedstad. Vi blev ikke skuffet. Faktisk blev vi så fulde og i godt humør at det var en helt fantastisk dag. Vi var inde (Som jeg husker) på 3 bryggerier hvor vi smagte deres fantastiske øl og fik rundvisninger i deres lokaler. Vi sluttede af på et bryggeri hvor vi fik nogle af byens specialiteter. Hvis du bare er det mindste ølentusiast skal du virkelig prøve denne tour. Guiden er helt fantastisk og gør det sjovt at lære om øllets historie og produktion.  

Hvilken øl er jeres ynglings? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighedshistorien – part 3