Cykeltur med promiller i blodet - Mendoza, Maipú

Las Vegas Bryllup – De lange forberedelser

Viva Las Vegas – Bitches 

Efter at have diskuteret i 1,5 år om hvor vi skulle holde brylluppet, blev vi enige om Las Vegas – Like the rest of the world. Vi havde den der drøm, som man ser i film. I ved, den der drøm hvor 2 stikker af til Las Vegas og siger “I do” til hinanden. Romantisk. Sådan blev vores bryllup ikke helt. Men til at starte med synes jeg at jeg lige vil gå igennem alle forberedelserne samt hvor vi har “bestilt” vores bryllup fra. 

Prøv og forstå alt det praktiske

Jeg var så naiv og troede det var ligesom på alle Hollywood film. Gå ind i et chapel og bliv gift, nemt. Men nej, det var ikke helt sådan det hang sammen. Heldigvis er der flere danske blogs som skriver hvad det er man skal huske, før man tager hele vejen over Atlanterhavet. Hvis der ikke var alle de blogs med gode råd, tror jeg aldrig vi var blevet gift. Det kræver sindsyg meget hjemmearbejde og især hvis du skal have hele familien med derover. Vores tur tog nok ca. ½ år at planlægge og alligevel fuckede vi op i noget af det. Derfor har jeg sat mig for at lave en guide til jer, som har fået samme sindssyge ide. Linket nedenunder er er en guide til alt det praktiske man skal have styr på:   http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2020/03/05/las-vegas-bryllu…ergsmaal-og-svar/

Find det perfekte sted

Det lyder som en nem opgave. Du har nok en ide med hvordan dit bryllup skal være – Trust me, it is not easy. Der er uanede af muligheder i Las Vegas, og der er noget for alle. De lever af håbløse romantiske bryllupper og hvis de ikke har “varen” her, er der ingen steder der har. 

Jeg lurede på diverse hjemmesider og kunne ikke rigtig finde nogle der gav mening for os. Jeg gad ikke det traditionelle bryllup i et af de små hvide chapels men det skulle også være ordentligt fordi familien skulle med. Jeg tror jeg brugte en måned på at lede efter det rigtige sted, og så var det der bare. På hjemmesiden: https://weddingchapelinthesky.com/ fandt vi vores bryllup. 

Vores bryllup skulle foregå i the Stratosphere Casino, Hotel & Tower, for enden af The Strip. Som de skriver på deres hjemmeside, så stiger kærligheden til nye højder og med det højeste tårn i Las Vegas på 840 fod over The Strip, var det det perfekte sted for os. Kapellet du bliver gift i hedder Bella Luna-kapellet med panoramavinduer med udsigt over Vegas og det omkringliggende område. Når ceremonien er færdig er der både indedørs og udendørs observationsdæk på niveau 112. Vi ville gerne have noget anderledes uden det var for mærkeligt og det her var perfekt for os. 

Prisen for et bryllup “In the skies” var knap 10.000 for 20 minutter – Rimelig god timeløn. Derudover får du en bryllupskoordinator som er tilkoblet til din sag, hende kan du altid skrive til hvis du har nogle spørgsmål. Jeg havde rigtig mange spørgsmål, som hun besvaret uden brok.  Brylluppet indeholdte dog også: Kapellet op til 20 personer, dit eget bryllupsmusik og præst (Dog skal du stadig betale $150 for præsten pga. fee) Derudover kommer der selvfølgelig “extra and upgrades” som fx. 

  • First dance: $25
  • Hår og make up: $225 
  • Celebrity Impersonator (Elvis, Etc): $350
  • Rent a tuxedo and wedding gown $400

Osv. Alt koster ekstra. Så når i vælger et bryllup skal vi være obs. på at der altså kommer en del oveni. Derudover skal alle have drikkepenge, så det blev en dyr omgang – Men helt sikkert det værd. 

Billedresultat for Bella Luna Chapel

Billedresultat for the stratosphere

Bryllupstøj 

I las vegas er alt stort og vildt og det samme er de fleste bryllupskjoler. Man kan ikke gå en dag uden der er flere bryllupper i gang ude i byen. Piger i kæmpe kjoler og mænd i de varmeste smokings. Jeg skal jo ikke fortælle hvordan jeres tøj skal være, men i skal huske på varmen. Der er over 40 grader i August og det er altså ikke fornøjeligt at gå rundt i en 30 kg marengs kjole som klistre til dig. Der er en grund til du læser dette. Du vil ikke have et traditionelt bryllup og derfor behøves tøjet heller ikke at være det. Vi havde sagt til vores gæster at de endelig ikke skulle komme i deres flotteste skud, der er ingen grund til mor eller far besvimer pga. varmen – eller for den sag, os. Manden havde valgt en langærmet skjorte hvor ærmerne kunne smøges op og jeg havde valgt en lang bryllup kjole med bare arme og masser af luft til jeg kunne  ånde. Dog havde jeg købt de der “Klister på” bh i silikone – I 45 graders varme klistrede ikke rigtig mere pga. svenden fra de 2 dansende bryster. 

Bryllupsbilleder 

Jeg mener kun du kunne vælge et par billeder af hvad fotografen tog, resten var for egen lomme. Derfor havde vi besluttet os for at tage vores egne bryllupsbilleder bagefter. Oppe på toppen af tårnet var der et observationsdæk som vi tog nogle billeder ved ud over Las Vegas. 

Hjemmefra havde jeg søgt på flotte steder at tage bryllupsbilleder og jeg blev helt forelsket i Red Rock Canyon. Efter ceremonien kørte vi derfor derud. Det tager knap 40 minutter fra centrum og koster $15 for at komme ind i nationalparken. Det vildeste sted med den flotteste udsigt og med den røde baggrund og det hvide jomfruelige tøj, så det eddersparkeme godt ud, hvis jeg selv skal sige det. 

Det vigtigste – Hvad skal vi have til aftensmad? 

Jeg elsker mad og derfor var det vigtigt for mig at have styr på nøjagtig hvor vi skulle spise for at få noget godt bryllupsmad. Vi gad ikke at holde et stift bryllup og derfor skulle det ikke være en fin og fancy restaurant. Jo, jeg elsker at spiser michelin osv, men vores familie ville ikke sætte pris på det på samme måde så det skulle bare være et hyggeligt sted med piss-god mad. Sidste år var vi i Washington DC hvor vi spiste på the Brazilian Steakhouse Restaurant – Fogo de Chão. Vi elskede det. Det var nede på jorden med kæmpe buffet og kødet kom tjenerne rundt med og skar af ved bordet. Jeg er en kødelsker og dette koncept var lige noget for mig. Det var lige sådan noget jeg gerne ville have. Jeg søgte på restauranten og mon ikke de også havde en i Las Vegas. Jeg skrev til dem og aftalte menuen. 8x buffet – 8x molten lava cake bagefter samt 4 x Zinfandel flasker. Der skulle hverken mangle mad eller vin og hele herligheden løb op i 8.000. Jo, du kan sagtens finde noget der både er billigere eller dyrer men for os var det vigtigt at vores gæster fik en god oplevelse, og de var ellevilde over konceptet. 

Hvor lang tid tog det at planlægge jeres bryllup? 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykeltur med promiller i blodet - Mendoza, Maipú