European Bartender School - My story - Del 2

Places to eat in the big apple – Part 1

Denne uge har jeg tilegnet New York – min store kærlighed – Sorry Mussefar. Derfor vil der komme et indlæg hver dag indholdende tips og tricks til at begå sig i “the city that never sleeps”. Hvis i har spøgsmål eller ideer til hvad i godt kunne tænke jer at vide, må i gerne skrive en kommentar nedenfor.

Jeg har været i New York mange gange – og jeg elsker det! Umiddelbart tror jeg min store kærlighed til New York ligger i at man kan få mad 24/7. Ligemeget om det er morgen eller om du er på vej hjem fra byen, er der et hav af muligheder. Ikke kun den gyldne måge eller tankens tarvelige pøller, som, er det usle udvalg herovre i det mørke jylland. Der er så mange muligheder at jeg slet ikke kan bestemme mig så oftest ender jeg med at sove ved siden af en fræk hvidløgs lugtende falaffel.

Jeg vil gerne dele nogle af mine tips til piss- lækker mad in the city som jeg håber i kan bruge. Der er så mange gode steder og derfor har jeg kun taget mine favorit stedet og lavet dette indlæg i to dele.

 

230 FIFT: 230 5th Ave, New York

Jeg hader brunch. Jeg hader virkelig brunch. Jeg tror desværre jeg er blevet miljøskadet hvad angår brunch, efter at have arbejdet 4 år et sted med brunch hver dag. Så da jeg bookede bord til brunch på 230 FIFT rooftop, tænkte jeg åh nej. MEN. Hold nu kæft jeg har aldrig set noget så lækkert. Man sidder udenfor hvis vejret er til det og kigger over til Empire State Building. Der er den største buffet med alt hvad du kunne ønske dig. Og så koster det gudhjælpende kun 29 $ pr. person hver lørdag og søndag. Billedet ovenover er slet ikke sigende for hvor lækkert det var, men det viser vist meget godt at jeg godt kan lide søde ting.

Junior’s Restaurant & Bakery: 1515 Broadway, W 45th St, New York

Apropo søde ting. Man er ikke i NY uden at få cheesecake, mange cheesecakes. Jeg vil gerne udråbe mig selv som en cheesecake queen, så mange jeg har fortæret igennem min forholdsvise korte levetid – længe leve den fede figur. Det er de bedste cheesecakes jeg nogensinde har fået. Vi bestilte både forret, hovedret og dessert mens tjeneren gik grinene derfra. Jeg kan godt forstå han grinte. Allerede efter forretterne var vi ved at være mætte. Det er kolo-enorme potioner de har derinde, som de ikke advarede de fortabte tourister om. Så da de her piss-lækre cheesecakes kom ind, kastede vi lidt op i munden begge to og åd videre. NAM siger jeg bare.

La Esquina: 114 Kenmare St, New York

En restaurant som ikke ligner noget udefra, og faktisk er lidt svær at finde. Den er nævn i michelin guiden så det skulle vi selvfølgelig prøve og vi gik ikke skuffet derfra. Vi blev vist gennem en stor ståldør – ned af en lille stejl trappe – en deroute gennem køkkenet – og så kom vi ned i den mørke restaurant. Dejlig mexikansk mad og i må ikke misse deres fantastiske magaritas.

Eileen´s Special Cheesecake: 17 Cleveland Pl, New York

Når i har været på La Esquina ligger der et fantastisk bageri ved siden af som laver helt igennem dejlige kager. Eileen´s special Cheesecakes har lagt der i 35 år og Eileen har bagt kager i over 40 år. Det skal du bare blive ved med Eileen.

Del 1/2

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

European Bartender School - My story - Del 2