European Bartender School - My story - Del 1

European Bartender School – My story – Del 2

Denne uge har jeg tilegnet New York – min store kærlighed – Sorry Mussefar. Derfor vil der komme et indlæg hver dag indholdende tips og tricks til at begå sig i “the city that never sleeps”. Hvis i har spøgsmål eller ideer til hvad i godt kunne tænke jer at vide, må i gerne skrive en kommentar nedenfor.

Før du læser videre skal du vide dette er del 2 af min beretning om min tid hvor jeg fik en mindre hjerneblødning og rejste til New York på bartenderskole. Med lidt penge på plastic kortet og gebrokken engelsk er dette historien om hvordan man overlever 3 hårde uger med 10 fremmede. Læs del 1 her: 

http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/11/04/european-bartender-school-my-story/ ‎

European Bartender school New York – My story 

Del 2

Jeg mødtes med mine medstuderende på en bar. 10 styks glade og forhåbningsfulde unge som var klar på at gøre New York usikker. Samlingen bestod blandt andet af en flot tysker, en sjov englænder med en pint i hånden samt verdens vildeste og party glade Australier. Søde og rare mennesker som var mine sengekammerater i 3 uger fremadrettet. Lejligheden var stor og bestod af 4 værelser, med forholdsvis stort køkken som aldrig kom i brug, 2 badeværelser med badekar som man overvejede at drukne sig selv i når man fik for mange lektier for samt en dagligstue med plads til alle. 

Dagen efter ankomst gik vi i samlet flok mod vores skole, vores fremtidige hjem som vi bruge de fleste af døgnets timer i. En flot skole med barer og alkohol så længe øjet rækker. Vi mødte Matt som var vores lære. Til jer piger vil jeg bare sige at i skal tage uddannelsen, bare for at kigge på Matt. Dejlig rar fyr. Nu var vi i gang. Dag ind og dag ud handlede det om teori om de forskellige spiritusser, free pouring, cocktail opskrifter, kast en flaske op i luften og prøv at gribe den osv, osv, dag ind og dag ud. Det var hårdt. Meget hård og med en uge mindre end den normale bartenderskole var der meget der skulle nås. 

Weekenderne var de bedste.. Og vildeste. Vi var ude og se baseball, i diverse outlet malls, spise på fantastiske restauranter og bylivet i New York er “to die for”. Hidden bars, speakeasies, karaoke, rooftop bars – De har alt og mere til og selvom vi prøvede ihærdigt at tørlægge byen for alt væske med procenter i, tror jeg godt man kan finde lidt alkohol endnu. Jeg har mange historier, historier der ikke er for børn. Historier som måske kommer senere på bloggen. 

Det var de hårderes 3 uger i mit liv. De var intense og vilde. Vi var alle fuldstændig færdige til sidst af at være i skole og bagefter tage hjem og øve, øve, øve. Tilbage til skolen hvor vi skulle have eksamener. Man skal igennem 5 eksamener mener jeg. En free pour test,  flair test, teori test, en test hvor man skal skrive alle 80 cocktails og sidst men ikke mindst bar prøven. Bar prøven er en prøve hvor man skal igennem 12 cocktails på 10 minutter mener jeg.. Av min arm, den er hård. Men det er det værd. 

Hvorfor vil man gå igennem dette virvar af kaos hvis man ikke vil være bartender tænker du? Ja midt i det hele tænkte jeg også det. Denne uddannelse er meget mere end en uddannelse. Det er en oplevelse for livet jeg aldrig vil være foruden, for selvom det var hårdt var det også piss sjovt. Jeg har aldrig grint så meget i mit og og grædt så meget når jeg tabte flaskerne over mine tæer når vi skulle lave flair. Selvom du ikke drømmer om at blive bartender så er det den vildeste oplevelse som du ikke vil fortryde. Matt er en fantastisk lære og New York er den fedeste by i verden – synes jeg. Det er byen der aldrig sover og det gjorde jeg absolut heller ikke på de 3 uger.

Hvis der er nogle af jer som læser med der tænker at det kunne i godt tænke jer at høre mere om, er i velkomne til at smide mig en besked her, facebook eller insta.. 

Del 2/2

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

European Bartender School - My story - Del 1