Bodega Salentein - Wow effekt og god vin i glasset

Karneval i Rio 2020


Karneval i Rio er en fest for alle, om du er til mænd, kvinder eller det derimellem. Festen foregår på gader og stræder og slutter af med kæmpe fest hver aften inde på Sambadrome. Showet som løber over en lille uge, bruger de Brasilianske sambaskoler hele året på at øve sig til. Hver sambaskole består af 3-4000 mand og man får 7 millioner kroner hvis man er så heldig at vinde over de andre sambaskoler. At vinde betyder rigtig meget fordi pengene er med til at gøre at der kommer opmærksomhed på området sambaskolen ligger i (Som ofte er Favelaerne) og dertil kommer der jobs og turister.

Begivenheden tiltrækker gæster til verden over og Rio svømmer over med turister på gader og stræder. Der er både godt og ondt. Priserne skyder i vejret og flere lommetyve samt politi er på gaden. Hvis man ikke tager til Rio for karnevallet skal man lade være med at tage til Rio i den periode for byen er på den anden ende.

Vi havde købt billetter til Fredag og da vores hotel havde et kørselstilbud tog vi hurtigt imod det så vi var sikre på at komme sikkert frem og tilbage. Vi var ude ved pladsen ved 21.00 tiden og showet ville gå i gang kl 22.00 men pga. regn blev det udskudt 30 minutter. Desværre kunne man se på tilskuerantallet at regnen havde fået flere til at blive hjemme under dynen men da showet gik i gang stoppede regnen og flere og flere kom og så det fantastiske show.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle regne med da jeg kom ind på stadion men efter et par øller var festen i gang og flere dansede livligt på tribunerne. Showet gik i gang og frem kom de flotteste mennesker med vilde kostumer. Showet sluttede kl. 3:30 men kl. 1:00 var vi færdige og klar til at tage hjem. Det er en lang aften men mindeværdig og smuk.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodega Salentein - Wow effekt og god vin i glasset