Verdens lækreste American Chocolade Chip Cookies 

Polterabend i Vegas – For drengerøve 

A bachelor party is a lot more appropriate after a divorce than before a wedding.

Jeg var så heldig at mine fantastiske venner havde planlagt en formidabel polterabend hjemme i Danmark til mig. Manden havde aftalt med hans bror at de ville holde polterabend i Las Vegas. Jeg tror ikke der er et sted i verden, der er bedre at holde polterabend i end Vegas. Med letpåklædte piger på hvert gadehjørne, casino og skydebaner er det bare helt perfekt for mændene. 

Mandens bror havde planlagt en alletiders polterabend hvor de kunne lege soldater for en dag. Da vi ankom til Vegas var broderen og min broder hurtige til at stikke af for at planlægge den bedste dag for manden. De kørte ud til battlefield Vegas, som sælger indendørs og udendørs skydning. Efter en times tid, var de ude igen. 10.000 kr. fattigere men med den perfekte overraskelse i baghånden. 

Dagen kom hvor de skulle ud og lege. De blev hentet i en Humvee af to soldater, der ikke lignede noget man skulle joke med. De var “veterans” og var fulde af humor og spas. En time efter stod de 4 mennesker ude i ørkenen og skulle ud og skyde fra en helikopter. Jeg kan jo ikke tale for deres vedkommende, men jeg tror godt jeg kan sige at manden var mere begejstret for denne dag end selve brylluppet. De var ihvertfald svært positive da de kom tilbage fra udflugten.

Hvis det er noget for jer, kan i se hvad de tilbyder på denne hjemmeside: https://www.battlefieldvegas.com/

Senere på aftenen var der vist nok også noget med letpåklædte piger, men det må jeg lade dem om at fortælle.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens lækreste American Chocolade Chip Cookies