Hindbær pindis med mørk chokolade 

Rejs på budget 

Jeg har været studerende i gud-ved-hvor-lang-tid og dvs. ens økonomi er ikke eksisterende i de fleste tilfælde. Dog har jeg altid været ude og rejse meget trods min stramme økonomi – Uden der vel og mærket er kommet minus på kontoen. Det behøves ikke at være dyre at rejse end hvad du gør det til. Nogle få fif og du kan faktisk komme afsted til billige penge. Ligemeget om du er studerende eller ej, er det fedt at spare penge der hvor du kan. Nedenunder er der tips og tricks til hvor du kan spare så du har råd til lidt flere drinks på turen. 


Planlæg selv – Der er ikke noget dyrer end at vælge pakkeløsninger eller lade folk planlægge for dig. Da vi skulle giftes i Vegas spurgte vi rundt omkring forskellige selskaber hvad de skulle have for at planlægge turen og alt i alt mente de at det kom til at koste 1-200.000. Vi brugte knap 60.000 kr. på turen og sparede dermed knap 40.000 kr. Selskaberne ved godt hvad de vil have for det og jeg vil mene de tager en stor del af kagen. Hvis i planlægger selv, må i endelig gerne skrive til mig, jeg vil gladeligt hjælpe jer og jeg tager ikke 40.000 kr. for det. 

Brug Momondomomondo.dk, det her er min yndlings søgemaskine hvad angår flybilletter. Grunden er simpel, det er nemt, overskueligt, hurtigt og så sparer du mange penge i forhold til hvis du bestiller direkte fra lufthavnene. Ved momondo fortæller de også hvis det er billigere at rejse en onsdag i stedet for fredag og hvis du har en fleksibel rejse, kan du også spare penge her. 

Vær fleksibel – Som skrevet ovenover har momondo den egenskab at den fortæller dig hvis det er billigere at rejse en anden dag. Så når du vil afsted er det en god ide at være fleksibel med afrejsning datoen. Man kan også spare penge ved at flyve om morgenen i stedet for aftenen. 

Slet din historik – Altid slet din historik når du har været inde og søge på forskellige rejsesider. Jeg ved ikke hvad det er der gør det, men der sidder nogen computermus et sted og gør det dyre for dig at rejse hver gang du søger på rejsedestinationen. Vi prøvede det første gang vi skulle til USA og ved et tilfælde lånte jeg min mors computer og søgte på den samme rejse – den var 1000 kr. billigere end på vores. 

Bo i en Airbnb – Hvis i har mod på det så overnat i en Airbnb. Jeg har gjort det et par gange og har kun haft gode oplevelser med det. Her er der mange penge og spare og lur mig ikke om i hellere vil bruge pengene på en god flaske vin i stedet. Her kan i læse min oplevelse med Airbnb:  http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2020/04/21/airbnb-fungere-det/ 

Brug hotels eller lignede – Hvis i ikke har lyst til at bo på et Airbnb er https://da.hotels.com/ en anden mulighed. Jeg har altid brugt hotels.com når jeg bestiller hoteller og jeg kan egentlig ikke huske hvornår jeg begyndte at bruge dem. Men sagen er at de har (Ligesom andre) et optjenings pointskema. Jo mere du rejser jo flere overnatninger får man gratis. Jeg har fx. lige brugt hotels.com da jeg skulle til Sydamerika og da vi kom hjem fik jeg 3 gratis overnatninger. Derudover kan man få guld-fordele hvis du bruger det meget og det gør at specifikke hotellet (Du nødvendigvis ikke har råd til) er billigere og dermed overkommelige at betale sig fra. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hindbær pindis med mørk chokolade