Seattle - part 2

My travel bucket list 

My travel bucket list 

“Once the travel bug bites there is no known antidote, and I know that I shall be happily infected until the end of my life.

Ovenstående citat passer kort og godt på mit liv. Min store passion (Bortset fra mad med fløde og væske med procenter) er at rejse. Jeg kommer fra en rejse glad familie som hele min barndom har rejst så snart de kunne komme til det. Den første rejse jeg var på var da jeg var 1 år. Kør selv ferie til Italien og efter knap 14 minutter kastede jeg op for første gang – 15 timer to go.. Da de ankom havde jeg kastet op på alt mit tøj og ferien var nu begyndt. 

Jeg har været i alverdens lande men der er endnu mange lande som jeg bliver nødt til at besøge inden jeg dør – Så det håber jeg ikke er i morgen, så får jeg ret travlt. Nedenunder har jeg skrevet min “Travel bucket list”. Hvad er din? 

Maldiverne 

En tropisk drømmeverden med turkise laguner, svajende kokospalmer og kridhvide sandstrande. Jeg er ikke sikker på jeg nogensinde kommer hjem igen hvis jeg kommer sådan et sted hen. Jeg drømmer om at gå barfodet i strandkanten med de 10.000 bøger jeg mangler at få læst i en alt for travl hverdage eller snorkle med tropiske fisk der har neonfarver. 

New Zealand 

Verdens tredjestørste ø med grøn frodig natur. Beliggende i stillehavet mener mange der ligger den smukkeste ø i verden og jeg tror dem gerne. Der er en grund til at øen bliver brugt til film som fx. Ringenes herre og Narnia. Mussefar og jeg har snakket i lang tid om at tage 3-4 uger derhen og mon ikke det bliver den næste store rejse? 

Peru 

Der er kun en grund til jeg vil til Peru og det er Machu Picchu. Jeg har aldrig rigtig gået op i historie i skolen og det er nok heller ikke derfra jeg har hørt om Inkariget. Jeg ved ikke hvorfra jeg har fået den store lyst til at se det, men om ikke andet vil jeg rigtig gerne derhen. 

Caribien 

Caribisk sol og skønne strande, hvad mere kan man ønske sig? Jo det skulle da lige være en drink med rom i. Når ja, det kan de jo også finde ud af at lave. I bund og grund er det rommens skyld jeg vil dertil og så af samme grund som Maldiverne. Skønne hvide strande og sol i mit hvide blegfede ansigt. Ja tak. 

South Africa 

Først og fremmest laver de fantastisk vin og bare af den grund burde man jo tage dertil. Dernæst er jeg mega fan af Animal Planet og jeg vil gerne på safari og se en masse vilde dyr på afstand. Denne tur må nok vente til jeg får nogle børn og dele glæden med – Jeg ved ikke hvor happy mussefar bliver ved sådan en tur. 

Canada

Den vilde rå natur. kæmpe træer, hvaler og bjørne i vandkanten. Jeg har egentligt aldrig været ude menneske – Men altså i Danmark er der ikke rigtig noget at se alligevel, andet end en trist hugorm. I udlandet elsker jeg at gå i naturen, trække vejret, dufte til træerne og se mig omkring efter eksotiske dyr jeg på en eller anden måde alligevel ikke rigtig ønsker at møde. Min farmor og farfar har boet i Canada i mange år og har vist mig billeder af den vanvittige natur. Farfar har et billede hvor han sidder på en kæmpe bjørn han har skudt fordi den jagtede ham – Det billede har jeg stadig selvom jeg fik det for snart 15 år siden. Jeg tror jeg har set bjørne brødre for mange gange til at kunne skyde en bjørn. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seattle - part 2