Nem talkage - Med Brownie og mælkechokolade mousse

På badeferie i Cabo Frio – Brasilien 

Den sidste del af vores ferie i Sydamerika foregik i Cabo Frio som ligger lidt over 2 timer væk fra Rio de Janeiro. Cabo er en kystby hvor det kun handler om at bade, nyde livet og kigge på farverige fisk som svømmer mellem dine ben. Det er her Rios lokale indbyggere tager ud når der er karneval for at slippe for alle turisterne. 

Cabo Frios sandstande er verdenskendte og der er flere man kan vælge imellem. Forte Beach er 7,5 km lang og måske den mest kendte strand her. Det kan man dog også se på hvor velbesøgt den er. Vi prøvede 4 forskellige strande i området og vores yndlingssted er helt sikkert dunas Beach. Der er ingen mennesker og kæmpe hvide sandstrande med bakker så du ligger i læ. Lige Meget hvor du er, er vandet azurblå klart og sandstrandene er hvide. 

Der er et rigt natteliv og der er fest i byen lige meget hvor du er, især under karneval. Hvis du trænger til at pleje dit shopping gen er der er kæmpe shoppingcenter minutter fra byen som hedder park Lagos. 

Vær obs på at det kan blive ulideligt varmt og solen her er ikke bare stærk, men brændende for os hvide danskere. UV indexet er på det højeste og ligemeget hvor meget du smøre dig vil du blive forbrændt. Man kan leje parasoller mange steder og det kan jeg kun anbefale man gør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem talkage - Med Brownie og mælkechokolade mousse