Hvor skal man bo i Washington DC

At rejse med venner – 5 gode råd til det lykkes 

Vi har vist alle haft en drøm om at tage ud i verden med vennerne og få sig en på opleveren. Det fedeste ved at rejse er at få oplevelser sammen som man har til evig tid. Dog er der mange rejser som mislykkes fordi man ikke har forventningsafstemt hvad der skal ske. Nedenfor er der 5 gode råd til at rejsen lykkes og i kan forblive venner når i kommer hjem. 

Vælg din rejse kompagnon med omhu – Det kan godt være du har været venner med din ven i over 1 år, men kan i være sammen non-stop i så lang tid? 

Forventningsafstem – Hold et møde hvor i gennemgår planen, er i begge tilfredse? Derudover er det vigtigt at forventningsafstemme hvilket budget i mener er rimelig samt om det er party ferie eller ej. Alle beslutninger er vigtige at tale om, så i ikke står på den modsatte side af jorden og ender i en kæmpe konflikt.  

pytknappen skal aktiveres – Selvom du har kendt din rejse kompagnon i mange år ved du måske ikke helt hvor irriterende personen kan være at leve sammen med non stop. Derfor er det vigtigt at have pytknappen med i baghovedet, så når du er irriteret og det næste du siger kan ende i en konflikt at du tager pytknappen op og bruger den. 

Du skal ikke være 100% sig selv – Fra barnsben lærer vi at vi skal være os selv fuldt ud. På ferier med vennerne bliver man nødt til at pakke en brøkdel af det ned. Tro det eller lad være, vi kan også selv være irriterende. 

Lad det negative være hjemme – Der er ikke noget mere irriterende end at være sammen med en der kan finde en negativ kommentar til alt. Prøv at pakke det negative væk og ferien bliver altså bare lidt bedre. 

Når alt det her er sagt skal i nyde at have en ferie sammen og alle de fælles minder i kommer til at have i bagagen. Jeg kan kun anbefale at rejse med venner så længe man respektere hinanden og følger de få regler. 

God ferie

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor skal man bo i Washington DC