Legat og vinrejse til Sydamerika

Christmas getaway til London

Getaway to London 

Sidste år var min familie og jeg i London hen over julen. Jeg har været i London mange gange men i julen er det bare overdådigt og magisk. Flybilletterne kan man ofte finde billigt og jeg kan kun anbefale at tage derover og shoppe diverse julegaver. 

Nedenfor vil jeg komme med mine anbefalinger til en uforglemmelig jul i London

 

Hyde Park Winter Wonderland 

https://hydeparkwinterwonderland.com/

Noget man bare skal opleve når man er i London i Julen er Hyde Park Winter Wonderland. Det er en park de har lavet over julen hvor der er en masse aktiviteter og madboder osv. Det er helt fantastisk, børnevenligt men også for voksne med en barnlig sjæl. Derudover er det bare rigtig flot. Det er gratis at komme ind men alt koster derinde og det er ikke billigt – Tværtimod. Lysene er helt fantastiske om aftenen, dog er der også 3 gange så mange mennesker, så jeg vil anbefale at både tage derhen om dagen men også om aftenen. Det er mest magisk om aftenen.

 Borough Marked 

http://boroughmarket.org.uk/

Jeg har en forkærlighed for markeder og London er desværre for min pengepung fuld af dem. Et af mine ynglingsmarkeder er Borough Marked som ligger ved Themsen. Det er et fantastisk marked som mange har fået øjnene åbne for så derfor skal du også komme tidligt for at det ikke er overrendt med tourister – Hvis du kommer tidligt kan du også se nogle af stjernekokkene som sætter Londons scene, de handler nemlig der. Et andet marked jeg også elsker er Camden marked og Portobello marked som i også skal se, hvis i er madnørder som mig.

Mr. Fogg´s – Society of exploration 

https://www.mr-foggs.com/

Det er vist ingen hemmelighed at jeg kom kan lide en god cocktail i ny og næ. Jeg bestilte bord inde på Mr. Foggs som en overraskelse til mine forældre og både dem og jeg var ellevilde. De laver de fedeste cocktails derinde og det er den mest cool indretning jeg har set til dato. Fedt, fedt, fedt. Hvis du planlægger at give dem et besøg skal der bookes bold hjemmefra. De tager ingen ind fra gaden. Overhovedet, ligemeget hvem du er.

 

Ice Bar London 

https://www.icebarlondon.com/

Den 24 December havde min lillebror og jeg planlagt. Vi havde fundet den her is bar hjemmefra som vi skulle prøve og det var simpelthen det sjoveste jeg længe har oplevet. Man kommer hen til den her bar, og venter til de kalder på en. Derefter får du en jakke på og kommer ind i et iskoldt rum hvor alt er lavet af is, også glassene til drinks. Det kostede ikke alverden men man må også kun være derinde i 15 min mener jeg, fordi ellers er det sundhedsskadeligt.

 

Sky Garden 

https://skygarden.london/

Sky garden er et af de højeste huse i London. Her har man lavet en botanisk have på toppen, udkigspunk samt 2 restauranter. Det er faktisk gratis at komme derop, så længe du bestiller en billet. Der plejer at være en kæmpe kø udenfor fordi du skal igennem security, men vi plejer at bestille bord på et af restauranterne for så kommer vi op med det samme – Uden nogen kø. Bare sig det når i ankommer til en af security vagterne.

 

Covent Garden 

https://www.coventgarden.london/

Dette sted er magisk i julen. Der er ofte live musik og stemningen er helt fortryllende når de kæmpe julekugler i loftet drejer rundt. Derudover er der masser af dejlige spisesteder og mange teaterforestillinger er et par gader væk. Alle butikker i Covent garden skal man ind i, de er specielle og blandt andet den lille hygelige legetøjs butik er et visit værd.

Hvis du vil vide mere om London, synes jeg du skal læse en alternativ måde at fejre jul på: http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/11/11/goer-din-mandag-1-bedre/

Skal i til London i julen? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legat og vinrejse til Sydamerika