Places to eat in the big apple - Part 1

Places to eat in the big apple – Part 2

Denne uge har jeg tilegnet New York – min store kærlighed – Sorry Mussefar. Derfor vil der komme et indlæg hver dag indholdende tips og tricks til at begå sig i “the city that never sleeps”. Hvis i har spøgsmål eller ideer til hvad i godt kunne tænke jer at vide, må i gerne skrive en kommentar nedenfor.

Dette er del 2 af hvad jeg synes du skal sætte tænderne i når du er in the big apple.

http://travelturtle.bloggersdelight.dk/2019/11/06/places-to-eat-in-the-big-apple/

Jeg vil råde jer til at ligge en pan før i tager til New York i forhold til restauranter i skal spise på. I New York er der mange resauranter men også mennesker om buddet og derfor kan man godt stå i time lange køer for at få et middelmådigt måltid. Derudover er der som sagt mange restauranter og mange dårlige, så for at få den bedste oplevelse skal man kigge sig for. Jeg plejer at bestille bord før vi tager afsted på ferie, for så skal vi ikke tænkte på hvad vi skal have at spise – og det er let at afbestille hvis man finder noget andet.

Brug evt. bookatable.com når i skal ud og rejse, så er alle reservationer et sted.

 

Balthazar: 80 Spring St, New York

Et ret pebret sted at spise brunch men maden er helt i toppen og absolute det værd. Balthazar er en fransk brasserierestaurant i Soho, som laver dejlig mad samt rigtig rigtig gode Bloody Mary´s. Vi prøvede at komme ind og spise der en aften uden bordresevation og det var fuldstændig umuligt. Husk at bestille bord, da det er voldsomt populært.

 

Cecconi´s Dumbo: 55 Water St, Brooklyn

Hamrende dyrt sted, men hold da op det er det værd. Hvis du er så heldig at få bord udenfor så sidder du lige ud til East River og kigger på Manhatten bridge. Fantastisk udsigt der gør en glad i låget. Maden er rigtig dejlig, vi har spist der et par gange og aldrig blevet skuffet. Mussefar mener han er fået den bedste pasta bolognese der og manden har spist rigtig rigtig meget pasta bolo. Hvis i ved i skal spise der, vil jeg anbefale at bestille bord, da der godt kan være lang ventetid.

Sugarcane raw bar grill: 55 Water St, Brooklyn

Da jeg boede derovre boede vi tæt på Dumbo og derfor spiste vi meget i det område. Denne resaurant ligger lige ved siden af den ovenover og derfor er udsigten ligeså god. Men. Der er happy hour, og for studerende er det altså bare lige sagen. Sushi til 7 $, østers til 13 $ og lækre cocktails til 8 $. Yes.

Kiki´s:130 Division St, New York

Jeg elsker det meste mad men græsk har jeg en forkærlighed til. Denne restaurant ligger ikke i grækenland men det er det bedste græske mad jeg længe har smagt. Jeg kan især anbefale deres lam og deres fantastiske tatziki.

New york er ret dyr at spise i men der er ofte happy hour man kan se efter og få et godt tilbud. Hvis man er til østers er der ofte 1 $ oyster i rigtig god kvalitet. Jeg kan ikke huske præcis hvor dette er taget, men der er rigtig mange stedet de har det tilbud.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Places to eat in the big apple - Part 1