Fordele og ulemper ved ældre mænd

Garnish til cocktails

Lav din egen garnish til cocktails

Står du også nogle gange og har lyst til en G&T eller andre cocktails og ikke har noget garnish at putte i? Garnish er vigtigt i en cocktail ikke kun for udseende men også smagen. Jeg plejer at lave en masse dehydreret garnish, så er jeg altid sikker på jeg har noget.

Det er egentligt rigtig enkelt at lave dehydreret garnish. Jeg plejer at skære helt tynde skiver af appelsin/grape/lime/citron og bager det i ovnen i et par timer ved 100 grader. Når jeg har rigtig meget tid, laver jeg en sukkerlage med hvilken som helst smag (timian/rosmarin/mynte osv) og ligger de tynde skiver ned og vacumere  det. Lad det være natten over og bag dem derefter. Det gør at de får en dejlig smag af noget andet end kun citrus.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordele og ulemper ved ældre mænd