The friday cocktail – Bellini
Hvad er fredag uden en fredags cocktail? Til veninderne, manden, kollegaerne eller alle andre med en sød sprittet tand. Om fredagen fremover vil der komme inspiration til en cocktail – Både klassiske og nyfortolket.
Alt med mousserende vin i, er altid godt og denne cocktail er ingen undtagelse. Med sin bolende procecco og sødmefulde ferskensmag er det en drink du helt sikkert kommer til at ville have flere af.
Bellini er en italiensk drink som er opfundet på Harry’s Bar i Venedig. Drinken er opfundet af Giuseppe Cipriani mellem 1934 og 1948. Drinkens sarte røde farve som slet ikke kommer til sin ret på billedet er grunden til drinken hedder Bellini. Manden som opfandt drinken mente nemlig at farven mindede ham om en toga, som bliver båret af en helgen på et maleri af Bellini fra 1500-tallet.
Glas: Champagneglas
Is: Ingen
Metode: Byg og røre
Garnish: Ingen
Ingredienser:
Fersken likør: 1 cl
De kuyper peachtree: 1 cl ( Kan bestilles på nettet eller lav selv en fersken sirup)
Prosecco: Top
How to make it:
- Put likøren og siruppen i glasset
- Top med den mousserende vin.
Tip: Hvis man ikke er til fersken kan man skifte komponenterne ud med hindbær og voila du har en Rossini.
God weekend
Travelturtle
Ingen kommentarer endnu