Halloween cake
Det er snart den uhyggeliste tid på året og når man er fan af USA er man også fan af den herlige højtid halloween. Halloween er blevet større og større i Danmark de seneste år og jeg kan godt forstå hvorfor de små poder synes halloween er lidt sejere end fasterlavn. Her på bloggen er vi gået i halloween mode og jeg har fået min mor som er konditor til at bage en uhyggeligt hyggelig kage som inspiration til den 31 oktober.
Bunden er en juicekage. En kage som jeg er vokset op med og den er helt fantastisk. Gerne lav kagen dagen før, da den bliver endnu bedre af at stå lidt.
Ingredienser – Opskriften svarer til en bradepande
- 600 g mel
- 750 g sukker
- 6 æg
- 150 g kakao
- 300 g smør
- 2 tsk natron
- 7,5 dl appelsin juice
How to make it:
- Æg og sukker piskes hvide.
- Tilsæt smeltet smør, natron og appelsin juice.
- Hvedemel og kakao puttes i en si.
- Si forsigtigt i imens du røre i det.
- Bag ved 175 grader i ca. 45 minutter.
Lad kagen køle af mens du laver glasuren der skal ovenpå. Vand og flormelis blandes og derefter tilsættes orange frugtfarve – easy peasy. De mørke streger er lavet af chokolade men kan også laves af lakrids snørrebånd.
De små edderkopper er lavet af fondant og god fantasi
En anden ide til en en (u)hyggelig kage, er en helt klassisk tiramisu pyntet med cacao på en uhyggelig måde.
Travelturtle
Ingen kommentarer endnu