Garnish til cocktails

De bedste bamse boller

De blødeste bamseboller 

På en kold efterårs søndag er der kun en ting der hjælper og det er de blødeste bamseboller med tandsmør og minimum 1 nutella glas pr. bolle. Jeg vil mene jeg har verdens bedste opskrift på de lækreste bamseboller som er så bløde som min blævrende rumpe. Det er min gode mors opskrift. Jeg har altid fået meget bagværk som barn fordi mor er konditor og derfor (suprise) bagte meget. Jeg ville til hver en tid fravælge alt for de her boller – De her er indbegrebet af min barndom. Try it!

Ingredienser – Opskriften svarer til ca. 2 bradepander /20 boller

  • 50 g gær
  • 5 dl lunkent vand
  • 100 g sukker
  • 100 g smør
  • 1/2 tsk salt
  • 1 æg
  • 1 kg mel

How to do it 

  • Opløs gær i lunkent vand.
  • Tag sukker, smør, salt og æg i og rør rundt.
  • Tilsæt forsigtigt mel lidt af gangen.
  • Lad den hæve i 1 time.
  • Form dejen til boller – Lad endelig være med at rulle dem for store fordi at de vokser ret meget.
  • Pensel bollerne med æg og mælk.
  • Lad bollerne hæve i 1/2 time mens du tænder ovnen på 225 grader.
  • Når ovnen er dejlig varm, sættes bollerne derind og bages i 12-15 minutter.

Server bollerne med tandsmør og en masse nutella

Derudover er opskriften også fremragende til de blødeste pølsehorn. 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Garnish til cocktails