"Hold kæft - du er altså god til at sutte"

Pakkekalender gaver til ham

Pakkekalender gaver til ham 

Jeg knuselsker gaver. Når det så er sagt elsker jeg også at give gaver og jeg ter mig som en lille pige når jeg giver en gave som jeg ved den anden bliver glad for. Jeg er vokset op med pakkekalender hver dag og det har jeg taget videre til mit eget hjem. Da vi endnu ikke har børn endnu er det manden der bliver forkælet. Jeg plejer hver jul at lave en pakkekalender til ham med “ting han ikke vidste han ønskede sig” og jeg elsker det! At jeg ikke har fået en pakkekalender endnu og jeg har lyst til at sparke ham i de bløde løg en gang imellem er noget andet – Men som han siger “Så er jeg jo så god til at give dig gaver hele året..” Åh. Okay. Du slipper. 

Her er nogle ideer til pakker i pakkekalenderen. Jeg plejer at købe en masse billig lort og derudover har jeg 4 “større” ting når det er advent. Det behøves ikke at være dyrt at lave sådan en pakkekalender. Bare tanken om at nogen har brugt tid på at lave noget er mere værd end gaverne nogen gange.

Alle gaver er fundet på: http://coolstuff.dk som er en af mine ynglings websider at finde “ting du ikke vidste du ønsker dig” gaver.

flæskesvær Julekalender

https://www.coolstuff.dk/The-Snaffling-Pig-Flaskesvar-Adventskalender

Brewbarrel Bryg Din Egen Øl

https://www.coolstuff.dk/Brewbarrel-Bryg-Dit-Eget-Ol

Trivial Pursuit Friends

https://www.coolstuff.dk/Trivial-Pursuit-Friends

How To Live With a Huge Penis-Bog

https://www.coolstuff.dk/How-To-Live-With-a-Huge-Penis-Bog

Nissehue med Ølholdere

https://www.coolstuff.dk/Nissehue-med-Olholdere

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Hold kæft - du er altså god til at sutte"