The one with the vomit

“Hold kæft – du er altså god til at sutte”

Vores evige konkurrence gen 

Lad mig bare sige det sådan – Vores kommende-langt-ude-i-fremtiden-barn får ikke et ben til jorden når der skal dystes i diverse konkurrencer mod Mutter og Fatti her. Jeg sidder lige nu med en flænset gane som er fuldstændig ødelagt. En tunge der er rød gløden og ru. Manden har op til flere bolsje galt i halsen efter en af vores evige aften konkurrencer og denne gang var temaet – Hvem kan sutte et bolsje væk hurtigst – uden at tygge på det vel og mærket. 

Jeg har aldrig været den bedste til noget. Det startede med badminton hvor jeg ville være den næste Camilla Martin – Det duede jeg bestemt ikke til, da jeg på ingen måde er hurtig på fødderne. Dernæst var det håndbold som var the thing og uden en eneste form for kondi i min krop var det også ude af billedet hurtigt. Fodbold var jeg dog ok til men da jeg er lidt små tung i røven blev jeg heller aldrig bedst der. Men derfor er jeg et konkurrencemenneske og det ser jeg nødvendigvis ikke som en god ting. Jeg er meget legesyg og enhver form for konkurrence skal jeg være med i, om jeg kan finde ud af det eller ej. 

Jeg har giftet mig med en som er ligeså konkurrence gal som mig. Noget som han ikke skrev i sin ikke-eksisterende tinder profil. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg lige vendt dette forhold en ekstra gang i mit hoved. Men inderst inde er han jo fantastisk. Bare ikke når vi spiller. Der kan han rende mig noget så grusomt, hvis han vel og mærket vinder – Hvilket han desværre ofte gør, det møgdyr. 

Tilbage til den nuværende konkurrence som gør at jeg skider store Kongen af Danmark bolsjer i morgen tidlig. Med ordene “Hold kæft du er altså god til at sutte”, vinder sutter-mutter efter 10 minutter i helved. Var det det værd, tænker du? Bestemt! Og derudover har jeg endelig fundet noget efter 23 år jeg er god til.

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The one with the vomit