Anmeldelse af vores besøg i Mendoza

Ridning, vin og BBQ i Andesbjergene

Jeg har aldrig redet på en hest og har egentligt aldrig ønsket mig at sidde ovenpå en hest i 2 timer med livet som indsats. Min numse har sovet i over en uge nu og vil aldrig vågne igen fra fra traumatiske oplevelse.

Chris er opvokset i Juelsminde ved sin mor og far som bor idyllisk i den østjyske natur. Når jeg har besøgt hende og hendes forældre har der altid gået en sød heste foran deres hus – Så da jeg fortalte Chris at hun skulle op og ride på en hest i Andesbjergene troede jeg hun ville blive ellevild. Men mit intetvidende naive indtryk af hendes barndom var ikke helt rigtig og det var heller ikke rigtig hendes hest. Da jeg sagde at jeg havde bestilt en 2 timers guidet tur på hest var hendes svar “Fedt, men hvorfor?” Hun fortalte hun mig derefter det var naboen hest og hun aldrig har haft noget med en hest at gøre og derudover ikke rigtig kunne lide dem. Vi er nu 2 tøser som ikke har en skid styr på sådan et dyr og med guider som kan engelsk på et basisniveau. Jeg vil ikke sige var en dårlig ide jeg fik – Men vi var udfordret, det vil jeg gerne indrømme.

Vi blev hentet på hotellet af vores guider fra Gaucho Estate som førte os til en farm hvor kæmpe heste stod foran os og kiggede med blanke øjne med de længste øjenvipper. Vi fik en hest hver og efter 4 Argentinske store mænd havde hjulpet mig og min blævrende numse op på den stakkels hest, var vi klar til en tur vi aldrig ville glemme. Og jeg kan godt fortælle jer at min numse glemmer ihvertfald det aldrig. Av. 

Turen var fortryllende. Vi red op i Andesbjergene hvor guiderne fortalte om landet og kulturen. Efter 2 timer stoppede vi i en lille by og spiste ægte argentinsk BBQ med vin der passede til. Jeg har før sagt at jeg synes det er fantastisk at drikke vin i en vinmark hvor druerne hænger lige foran dig. Men at smage den Argentinske vin med heste omkring os og kød i stride strømme var også helt unikt. Jeg må ærligt indrømme at Merlot – Malbec – Cabernet Sauvignon ikke sagde mig meget før jeg kom herned men man forstår lige pludselig hvorfor vin, mad og kultur går hånd i hånd. En let stringent Pinot Noir fra Alsace ville falde helt til jorden herude på landet og det er derfor de laver kraftigere og mere smagfulde vine med modne frugter og intensitet. Alt sammen går op i en højere enhed. Undtagen min numse som aldrig vil blive den sammen igen. 

RIP min blævrende røv

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af vores besøg i Mendoza