Adios Amigos! Forventninger, forvirring og forstoppelse

Anmeldelse af Fogón Asado – Buenos Aires 

Efter en lang rejse var vi enige om at vi skulle forkæle vores sind som konstant tænker på mad og ikke mindst god vin. Vi havde hjemmefra fundet Fogón Asado som skulle efter sigende være en af de bedste restauranter i Buenos Aires. 

For os er det vigtigt at smage den Argentinske madkultur og Asado laver traditionel argentinsk mad med et twist. De har en 8 retters menu hvor man kommer igennem de klassiske udskæringer – Kød er essentielt for Argentinsk madlavning og det er det, Asado har taget udgangspunkt i. Faktisk er det egentligt bare et steakhouse, der bare gør mere ud af det. Med en solid plads i baren sammen med de andre gæster kommer man til at se forskellige madlavningsteknikker på grillen som er varmekilden. De har virkelig gjort alt for at alle gæster får en aften man husker og det kommer vi i den grad til at gøre. Vi blev selv sat i sving til at starte med, da vi skulle lave vores egen chimichurri og med en opskrift i hånden kunne det ikke gå helt galt.  

Vi havde rigtig store forventninger til stedet og flere steder på nettet bliver restauranten kædet sammen med “michelin”. Det er svært når man er vant til høje danske standarder, at komme til andre lande. Servicen hernede er slet ikke på højde med de danske standarder, dog leverer de en fuldt ud formidabel personlig og hyggelig stemning der opgøre for den manglende professionalisme. 

For en kødelsker er dette det ideelle sted og man får virkelig en autentisk argentinsk stemning. Dog er der flere vinmatch, der ikke helt er i øjet. På baggrund af det, får 3 ud af 5 stjerner. 

★★★

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adios Amigos! Forventninger, forvirring og forstoppelse