The friday cocktail - Bramble

The one with the no romance thing

Monday.. Hang in there everyone! 

De fleste her i verden er ikke venner med mandage – og med god grund. Det er hårdt at vågne – hårdt at tage på arbejde – hårdt at arbejde – hårdt at komme hjem og lave mad til familien. Mandage skal bare overstås hurtigst muligt.

Jeg har tænkt mig hver mandag at skrive en god historie, en pinlig historie en anekdote fra mit forvirrende liv – For at gøre jeres mandag bare 1 % bedre. Hvis i har nogle historier i vil dele, skriv en kommentar og så tager jeg dem med næste mandag. Hver pinlig, rørende, sjov, lorte historie tæller – We must stick together at mondays.

The one with the no romance thing

I Går faldte jeg i søvn til Dirty Dancing. En film hvor man bagefter har lyst til at brække sig fordi man er så fyldt op af kærlighed og en tro om at der findes en utopisk verden hvor alt er så fucking romantisk og ligetil  – Not in my life at least

Nu er det lang tid siden jeg har været single og jeg er ikke helt klar på hvad der sker ude i the-single-world. En dag jeg var på arbejde fortalte en kollega mig at hun skulle på date i aften og når man har været i fast parforhold i flere årtier (Føltes det ihvertfald som) lever og ånder man af vennernes kærlighedshistorier de skal til at bygge. Min kærlighedshistorie startede fantastisk og så gik det brat ned af bakke efter bare 3 date – The fucking story of my life

Min kæreste jeg jeg mødte hinanden lidt hovedkulds og vi havde faktisk kun set hinanden 1 gang inden min mor og far mente de skulle møde ham –  Så anden date foregik med et 3 timers langt forhør over sprød flæskesteg, hvide kartofler og en god jysk tyk brun sovs. Efter 3 lange timer mente de at han var ok og jeg godt måtte se ham den fremmede mand fra Århus. Nu skulle vi til at begynde vores kærligheds historie og som 16 årig har man set mange romantiske film så man ved præcis hvordan man vil have historien til at foregå.. Men sådan blev vores kærlighedshistorie ikke helt. 

Vi havde mødt hinanden 2 gange og han var ret sød synes jeg – med hormonerne buldrende i den 16 årige buttet krop. En dag jeg kom hjem fra skole ville jeg lige tage en snak med min lillebror, samtidig med at virkelig skulle på toilettet. (Jeg ved ikke om min familie er underlig og speciel men vi er en familie på 4 med 2 badeværelser og altid nogle der skal i bad eller tisse på samme tid. Så vi låser aldrig døren til toiletter og jeg lukker aldrig døren når det bare er os 4 der er hjemme). Jeg gik på toilet med min mobil i hånden og en samtale med min lillebror i øret – Multitasking I got it. Vi snakkede på livet løs og efter små 7 minutter blev det helt stille. Jeg kiggede op fra min telefon og opdager til min store skræk at min 3 date skulle foregå på et badeværelse hvor jeg sidder og laver nummer 2 med en duft der ikke minder om roser og violer.. Shit. Der står min kommende kæreste som har kigget på mine store bedrifter de sidste 5 minutter. 

Det var her min kærlighedshistorie endte. En romantisk fortælling som aldrig ville blive en spillefilm – Nok mere end tragikomisk kortfilm på 8 minutter. Herefter besluttede vi os for at vi ligeså godt kunne blive kærester. Vi var begge ødelagte for livet og romantikken var forduftet for evigt.

En dag skal jeg nok fortælle hvordan jeg ødelagde hans frieri, igen med bagenden… 

Travelturtle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The friday cocktail - Bramble